«Βόμβα» με Ναν: Οι Τούρκοι τον θέλουν ως νατουραλιζέ στην εθνική τους ομάδα

Κέντρικ Ναν

«Βόμβα» με Ναν: Οι Τούρκοι τον θέλουν ως νατουραλιζέ στην εθνική τους ομάδα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:52 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 20.08.2024

Ο Κέντρικ Ναν αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Ευρωλίγκας και ο Εργκίν Αταμάν θέλει να τον κοουτσάρει, πέραν του Παναθηναϊκού και στην Εθνική Τουρκίας!

Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στο στόχαστρο του... Εργκίν Αταμαν!

Όχι, δεν ετοιμάζεται να ζητήσει την υpογραφή νέου συμβολαίου του παίκτη στον Παναθηναϊκό, αλλά να τον πάρει ως νατουραλιζέ στην Εθνική Τουρκίας!

Όπως αναφέρει το basketfaul.com.tr, έγινε αίτηση για να γίνει Τούρκος υπήκοος ο παίκτης του Παναθηναϊκού Κέντρικ Ναν, κάτι που, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν θα αργήσει να συμβεί!

Συγκεκριμένα τονίζεται πως «σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες που ακολουθεί η TBF (ομοσπονδία της Τουρκίας) και ο Ναν να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα. Όταν ο Ναν λάβει την τουρκική υπηκοότητα, δεν θα μπορεί να παίξει στην ίδια ομάδα με τον νατουραλιζλε Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, αλλά η TBF συνεχίζει τις προσπάθειές της πριν από τη FIBA ​​να παίξει ο Μπιμπέροβιτς ως Τούρκος και όχι ως νατουραλιζέ».

Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη βόμβα από πλευράς Τουρκίας, καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών σε ολόκληρη την Ευρώπη, η παρουσία του οποίου μπορεί να μετατρέψει την γείτονα χώρα σε φαβορί στο ερχόμενο Ευρωμπάσκετ.