Διαψεύδει για Ναν στην Εθνική Τουρκίας ο Αταμάν

Αταμάν - Ναν

i

© Intime

Διαψεύδει για Ναν στην Εθνική Τουρκίας ο Αταμάν

Sportal newsroom 19:21 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 20.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με τον Κέντρικ Ναν και την Εθνική Τουρκίας.

Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για προχωρημένη υπόθεση αναφορικά με την Τουρκία και τον Κέντρικ Ναν, προκειμένου ο παίκτης να παίξει ως νατουραλιζέ εκεί, όμως ο Εργκίν Αταμάν είχε... άλλη άποψη.

«Δεν υπάρχει τέτοια εξέλιξη. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές, ωστόσο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σχετικά με το ενδεχόμενο ο Ναν να γίνει νατουραλιζέ αυτή τη στιγμή», είπε ο Εργκίν Αταμάν, βάζοντας έτσι τέλος στην παραφιλολογία σχετικά με τον Κέντρικ Ναν και την Εθνική Τουρκίας.

Αυτά τα λόγια του Εργκίν Αταμάν δείχνουν πως τελικά δεν υπάρχει κάτι σχετικά με την υπόθεση, με τον Κέντρικ Ναν να αναμένεται να μείνει συγκεντρωμένος μόνο στα του Παναθηναϊκού.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!