Πότε ακριβώς λήγει το NBA out στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν

Κέντρικ Ναν

Πότε ακριβώς λήγει το NBA out στο συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν

Sportal newsroom 23:09 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 15.07.2024

Λίγες ώρες απέμειναν για να επισημοποιηθεί η παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη νέα σεζόν.

Εν αναμονή του πιο σημαντικού κομματιού στο «παζλ» του ρόστερ που δημιουργεί για τη νέα σεζόν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Αυτό δεν είναι άλλο, φυσικά, από τον Κέντρικ Ναν! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μια εξαιρετική προσφορά έπεισε τον κορυφαίο σκόρερ της EuroLeague να παραμείνει στην Ελλάδα και τους Πρωταθλητές Ευρώπης (πριν καν γίνει το Final 4 του Βερολίνου) για δύο ακόμα χρόνια.

Ένα συμβόλαιο, ωστόσο, το οποίο περιέχει NBA-out μετά από επιθυμία του παίκτη, σε περίπτωση που πρόκυπτε κάτι εξαιρετικό από την άλλη μεριά του Ατλαντικού μέχρι τις 15 Ιουλίου (πρόταση με εγγυημένο συμβόλαιο).

Αυτή η διορία εκπνέει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (15/7), αλλά σε ώρα… ΗΠΑ, δηλαδή στις 7 το πρωί της Τρίτης (16/7) για τα ελληνικά δεδομένα.

Το NBA είναι η πιο απρόβλεπτη λίγκα του πλανήτη και μέχρι τελευταία στιγμή ο Παναθηναϊκός περιμένει την εκπνοή της διορίας, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Κέντρικ Ναν θα είναι μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης και τη νέα σεζόν.

Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης έχει προϊδεάσει για αυτή την εξέλιξη και με δηλώσεις του και με το ποστάρισμα που έκανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) ξεσηκώνοντας τον κόσμο του Τριφυλλιού.