Πόσο κοστίζει η Porsche που έκανε δώρο ο Γιαννακόπουλος στον Κέντρικ Ναν

Πόσο κοστίζει η Porsche που έκανε δώρο ο Γιαννακόπουλος στον Κέντρικ Ναν

Sportal newsroom 10:12 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 17.07.2024

Ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο οδηγεί στους δρόμους της Αθήνας ο Κέντρικ Ναν. Διαβάστε παρακάτω πόσο κοστίζει το δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Αμερικάνο γκαρντ.

Ο Κέντρικ Ναν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, αφού καμία ομάδα του NBA δεν κάλυψε τις απαιτήσεις του κι έτσι θα τηρήσει το συμβόλαιο του με τους πράσινους.

Το buy out του Αμερικάνου έληξε κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα τον έχει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του, φιλοδοξώντας να διατηρήσει τα κεκτημένα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για να ευχαριστήσει τον μεγάλο του αστέρα, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, του έκανε δώρο ένα super car. Ο Ναν οδηγεί πλέον στην Ελλάδα μία ασημί Porsche 911 GT2, την οποία ζήτησε ο ίδιος.

Ένα αυτοκίνητο με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα, που το συγκαταλέγουν στην κατηγορία των «θηρίων».

Βλέπετε, διαθέτει κινητήρα 3.8 λίτρων bi-turbo που προέρχεται από την 911 Turbo, όμως έχει αρκετές βελτιώσεις προκειμένου οι επιδόσεις του να είναι κορυφαίες.

Διαθέτει Weissach πακέτο που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 30 κιλά, ενώ το εσωτερικό του είναι ντυμένο με κόκκινο Alcantara και μαύρο δέρμα και μέρη από carbon.

Η Porsche Design έχει προσαρμόσει στην 911 GT2 RS έναν νέο χρονογράφο ο οποίος πωλείται έναντι 9.450 ευρώ αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της 911 GT2 RS.

Το αυτοκίνητο του Ναν, έχει τιμή εκκίνησης τις 285.220 ευρώ και μπορεί να φτάσει πολύ παραπάνω.