Σκληρή δουλειά από τον Ναν στην Αμερική ενόψει Παναθηναϊκού (vid)

Κέντρικ Ναν

Σκληρή δουλειά από τον Ναν στην Αμερική ενόψει Παναθηναϊκού (vid)

Sportal newsroom 10:53 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 30.08.2024

Ο Κέντρικ Ναν προπονείται ατομικά αυτό το καλοκαίρι, που θα τον βρει εκ νέου στον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ να δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος για ακόμα μία μεγάλη σεζόν.

Παρ' ότι δεν βρίσκεται στην Ελλάδα αυτές τις μέρες, με την υπόλοιπη αποστολή, ο Κέντρικ Ναν συνεχίζει τη δουλειά ατομικά, προκειμένου να μπει έτοιμος στο 100% στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού στην Σλοβενία.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει λάβει μερικές μέρες άδεια επιπλέον από τους «πράσινους» και θα ενσωματωθεί προσεχώς στην αποστολή της ομάδας, μαζί με τον Ματίας Λεσόρ. Ο ίδιος όμως δεν αφήνει μέρα να πάει χαμένη, καθώς προπονείται υπό το βλέμμα του Στάνλεϊ Ρέμι, ανεβάζοντας καθημερινά την ένταση στα workouts του.

Για τον Ναν η σεζόν που έρχεται αναμένεται να είναι άκρως απαιτητική. Όντας ένας εκ των ηγετών του Παναθηναϊκού και με την περασμένη αγωνιστική περίοδο να είναι απόλυτα επιτυχημένη, ο Αμερικανός και φέτος θα είναι ένα από τα πρόσωπα της σεζόν. Για το λόγο αυτό φροντίζει να προπονείται εντατικά, ώστε να κάνει τη δουλειά με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του.

Πάρτε μια γεύση από την δουλειά του Κέντρικ Ναν στις ΗΠΑ λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!