Το μήνυμα του Κέντρικ Ναν στις 2 τα ξημερώματα «τρέλανε» τον κόσμο του Παναθηναϊκού (pic)

Το μήνυμα του Κέντρικ Ναν στις 2 τα ξημερώματα «τρέλανε» τον κόσμο του Παναθηναϊκού (pic)

Ηλίας Λαλιώτης 03:04 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:09 - 15.07.2024

Ο Κέντρικ Ναν, λίγες ώρες πριν από την εκπνοή του NBA-out, ανέβασε σε story του στο Instagram τη δημοσίευση με τους πανηγυρισμούς από τις κατακτήσεις της EuroLeague και του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο κόσμος του ζουν στον αστερισμό του Κέντρικ Ναν τις τελευταίες ώρες.

Η παραμονή του κορυφαίου σκόρερ στην Ευρωλίγκα θα είναι η πιο σημαντική «μεταγραφή» αυτού του καλοκαιριού, καθώς θα επιβεβαιώσει πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα διαθέτει την κορυφαία περιφερειακή γραμμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία 15ετία, μετά και την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν.

Το NBA-out που υπάρχει στο νέο διετές συμβόλαιο του Κέντρικ Ναν λήγει το βράδυ της Δευτέρας (15/7) και εφόσον ο Αμερικανός δεν συμφωνήσει σε κάποια πρόταση για εγγυημένο συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα συνεχίσει να... φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια, έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός AKTOR να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης!

Κάτι που αναμένεται να συμβεί, με τον ίδιο τον παίκτη να ρίχνει... λάδι στη φωτιά στις 2 τα ξημερώματα με story που έκανε στο Instagram.

Ο Ναν ανέβασε τη δημοσίευση που είχε κάνει στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης της EuroLeague και της Stoiximan Basket League, αλλά και την υποδοχή στην επιστροφή από το Βερολίνο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού στα social media να ερμηνεύει αυτή την κίνηση ως οριστική παραμονή του παίκτη στην Ελλάδα και να ενθουσιάζεται ενόψει της νέας σεζόν.