Το νέο ποστάρισμα της συντρόφου του Ναν για τον σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού

Το νέο ποστάρισμα της συντρόφου του Ναν για τον σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 11:37 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 29.05.2024

Η Μπλεν Κίγια, σύντροφος του Κέντρικ Ναν, έκανε μια ανάρτηση που αφορά τον σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού.

Με τη Euroleague να ανακοινώνει χθες την καλύτερη πεντάδα για τη σεζόν 2023-24 και τον Κέντρικ Ναν να είναι μέσα σε αυτή - διεκδικώντας μάλιστα και το βραβείο του MVP - η σύντροφος του Αμερικανού γκαρντ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Η Μπλεν Κίγια ανέβασε σε στόρι στο Instagram τη φωτογραφία της Euroleague που δείχνει τους πέντε καλύτερους παίκτες της σεζόν και τη συνόδευσε με... πανηγυρικά emoji για τον αγαπημένο της Κέντρικ.

Διπλή εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στην καλύτερη πεντάδα

Περίπου δέκα μέρες πριν το Final Four της Euroleague, ανακοινώθηκε η καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης και ανάμεσα στους... εκλεκτούς βρίσκονται δύο παίκτες του Παναθηναϊκού: Ο Κέντρικ Ναν και ο Ματίας Λεσόρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε πάταγο (ειδικά) στα Playoffs κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά έδωσε γενικά... φρέσκο αέρα στον Παναθηναϊκό (15,9 πόντοι, 3 ασίστ) από τη στιγμή που ενσωματώθηκε και προσαρμόστηκε στα ευρωπαϊκά δεδομένα -προερχόμενος απευθείας από το ΝΒΑ- ήταν ο ένας εκ των τριών γκαρντ που επιλέχθηκαν στην ψηφοφορία. Οι άλλοι δύο ήταν ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, αλλά και ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο... θαυματουργός Αργεντίνος, Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού ήταν ο κυρίαρχος της front line από την πρώτη του κιόλας σεζόν με τους «πράσινους». Κι αφού πέρσι έκανε μεγάλη αίσθηση με την Παρτίζαν, φέτος πέρασε το παιχνίδι του στο επόμενο επίπεδο. Η παρουσία του στην All-Euroleague πεντάδα επαναλήφθηκε καθώς και πέρσι ήταν... εκεί (μαζί με τους Σασα Βεζένκοφ, Τζάναν Μούσα, Έντι Ταβάρες και Λορέντζο Μπράουν), ενώ φέτος δεν μπορούσε να απουσιάσει με τους 13,7 πόντους και 6,2 ριμπάουντ ανά αγώνα. Πλέον όμως, μαζί με τον Ναν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους σκέφτονται την κατάκτηση της κορυφής και όχι τόσο τις προσωπικές διακρίσεις.

Πέμπτος της παρέας, είναι ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις της Φενέρμπαχτσε και ο άνθρωπος που κατέγραψε την τρομερή επίδοση και το μεγάλο ρεκόρ, όταν έβαλε 50 πόντους τον Μάρτιο κόντρα στην Αναντολού Εφές.