Ο Ναν έδωσε το σύνθημα: «Συμμορία, πάμε να το ξανακάνουμε!»

Ο Ναν έδωσε το σύνθημα: «Συμμορία, πάμε να το ξανακάνουμε!»

Sportal newsroom 09:58 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 12.09.2024

Λίγο έξω από την Πύλο της Μεσσηνίας, στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν το δώρο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ο Κέντρικ Ναν δίνει το σύνθημα της νέας σεζόν...

Στη Μεσσηνία οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν το δώρο που τους έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ένα... χλιδάτο τριήμερο «απόλαυσης» στο Costa Navarino και από εκεί ο Κέντρικ Ναν έδωσε το σύνθημα της νέας σεζόν.

«Συμμορία, πάμε να το ξανακάνουμε», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ και ηγέτης της επίθεσης των πρωταθλητών Ευρώπης, υπογράφοντας με αυτόν τον τρόπο τη φωτογραφία που ανήρτησε και απεικόνιζε τον ίδιο, τον γιο του, αλλά και τους Ματίας Λεσόρ, Τζέριαν Γκραντ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Κέντρικ Ναν μετά την εντυπωσιακή rookie σεζόν τους στην Euroleague, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο ήρθε πέρσι στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου με την σκέψη να επιστρέψει άμεσα στο NBA. Οι «πράσινοι» όμως, μαζί του κατέκτησαν την Euroleague και ο Αμερικανός ίσως να μην το περίμενε, αλλά εντυπωσιάστηκε με τα δεδομένα που αντίκρισε στην ομάδα, αλλά και στην Ελλάδα συνολικά.

Πάντως, οι στιγμές... χαλάρωσης από εδώ και πέρα θα περιοριστούν και ο Εργκίν Αταμάν ετοιμάζεται το πρόγραμμα τις τελικής ευθείας πριν τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις που εντοπίζονται ημερολογικά στο διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου, τότε που θα διεκδικηθεί ο πρώτος τίτλος: Το Super Cup, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.