Το... τσαλακωμένο χαμόγελο του Κέντρικ Ναν - Η χαρά ήταν εκεί, τρία δόντια απουσίαζαν (pics)

Το... τσαλακωμένο χαμόγελο του Κέντρικ Ναν - Η χαρά ήταν εκεί, τρία δόντια απουσίαζαν (pics)

Γιώργος Γαβριλάκης 01:10 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:28 - 15.06.2024

O τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του αγώνα στοίχισε στον Κέντρικ Ναν τρία δόντια, αλλά παρά το γεγονός ότι το χαμόγελό του δεν είναι (προς το παρόν) το ίδιο... λαμπερό, δεν δίστασε να το δείξει σε όλους μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κέντρικ Ναν δεν είναι δα και ο πιο χαμογελαστός παίκτης που έχει εμφανιστεί στα ελληνικά γήπεδα. Για μήνες άλλωστε, δεν είχαμε δει καν το χειλάκι του να... σκάει. Τελευταία όμως, οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού έκαναν πιο χαρωπό το πρόσωπό του και εκφράσεις ενθουσιασμού άρχισαν να εμφανίζονται σε αυτό με μεγαλύτερη συχνότητα.

Αυτή τη φορά πάντως, ένοιωσε πιο άνετα να δείξει σε όλους πόσο ενθουσιασμένος ήταν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, περίπου 20 μέρες μετά την κατάκτηση και της Euroleague.

Παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League ο Αμερικανός σταρ χτύπησε στο πρόσωπο και έσπασε τρία δόντια, ξεπέρασε τον πόνο, συνήθισε αμέσως τα κενά μέσα στο στόμα του που μοιραία δημιουργήθηκαν και άρχισε να χαμογελάει σχεδόν επιδεικτικά δεξιά και αριστερά.

🔴 Ραψωδία Σλούκα (29π.) και Πρωταθλητής Ελλάδας ο Παναθηναϊκός στο ασύλληπτο Game 5 των τελικών!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!