Η Κέιτλιν Κλαρκ των ρεκόρ: Η ρούκι με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του WNBA!

Κέιτλιν Κλαρκ - Φωτ. IMAGO

Η Κέιτλιν Κλαρκ των ρεκόρ: Η ρούκι με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του WNBA!

Sportal newsroom 09:19 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 29.08.2024

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει η Κέιτλιν Κλαρκ στην πρώτη σεζόν της στα παρκέ του WNBA, με την χαρισματική γκαρντ να γράφει ιστορία στα τρίποντα.

Η ρούκι σεζόν της Κέιτλιν Κλαρκ στα παρκέ του WNBA μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική από πολλές απόψεις. Η χαρισματική γκαρντ κατέφθασε στα παρκέ για να κυριαρχήσει από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της, συντηρώντας με τον πιο εμφατικό τρόπο τον ντόρο γύρω από το όνομά της.

Το ενδιαφέρον για την Κλαρκ είναι τεράστιο στην κορυφαία λίγκα μπάσκετ γυναικών στον πλανήτη, με τα παιχνίδια των Indiana Fever να σπάνε τα κοντέρ θεαματικότητας και προβολής. Και η ίδια η Κλαρκ φροντίζει να «επιβραβεύει» όσους παρακολουθούν.

Αυτή τη φορά, το παιχνίδι των Fever απέναντι στις Connecticut Sun, όπου η ομάδα από την Ιντιάνα επικράτησε με 84-80, είχε ιστορική σημασία. Αυτό γιατί η Κλαρκ έγινε η ρούκι με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του WNBA ξεπερνώντας τα 85 εύστοχα σε μια σεζόν. Και όλα αυτά πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η regular season.

Η στιγμή που η απόφοιτη του Iowa γράφει ιστορία με το 85ο εύστοχο τρίποντο στη σεζόν με τη φανέλα των Indiana Fever:

Είναι ξεκάθαρο πως η χαρισματική γκαρντ ήρθε για να... μείνει στην κορυφαία λίγκα, οδηγώντας την ομάδα της εκ του ασφαλούς, ενώ παράλληλα καθημερινά κάνει όλο και περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί τόσο με το WNBA, όσο και με τα κατορθώματά της.