Η Κέιτλιν Κλαρκ συνεχίζει να γράφει ιστορία: Η πρώτη rookie στο WNBA που σημειώνει triple double!

Κέιτλιν Κλαρκ

i

© IMAGO

Η Κέιτλιν Κλαρκ συνεχίζει να γράφει ιστορία: Η πρώτη rookie στο WNBA που σημειώνει triple double!

Ευτυχία Οικονομίδου 22:12 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:35 - 06.07.2024

Πού σταματάει το κοντέρ για την Κέιτλιν Κλαρκ; H rookie των Ιντιάνα Φίβερ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και βάζει για τα καλά στον χάρτη το WNBA.

Πολλοί λένε πως είναι η αιτία που το WNBA έχει σημειώσει τεράστια αύξηση στην τηλεθέαση. Για άλλους, ολόκληρη η γενιά της Κέιτλιν Κλαρκ έχει ωθήσει όλο και περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών στον πλανήτη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η 22χρονη γκαρντ των Ιντιάνα Φίβερ έχει θέσει νέες βάσεις στο WNBA και είναι χάρμα οφθαλμών, όταν βρίσκεται εντός των τεσσάρων γραμμών με τη μπάλα στα χέρια.

Η Κέιτλιν Κλαρκ που αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία του μπάσκετ γυναικών, αποφοίτησε από το κολέγιο του Αϊόβα ως η πρώτη σκόρερ στην ιστορία του NCAA και επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του Draft του 2024 από τις Ιντιάνα Φίβερ.

Αφού κατέρριψε κάθε στερεότυπο ξεπερνώντας αθλητές ανεξαρτήτου φύλλου και εποχής σκοράροντας περισσότερα τρίποντα και από τον Στεφ Κάρι, ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα.

Εκεί είπε να μην σταματήσει τα ρεκόρ και αφού επιλέχθηκε στο All Star Game του WNBA είπε να γίνει και η πρώτη rookie του κορυφαίου πρωταθλήματος που κατέγραψε triple double.

Ο απολογισμός της Κλαρκ κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης ήταν 19 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 13 ασίστ μαζί με τη νίκη (78-83).