«Έξαλλος» ο Ναν με το Sports Illustrated: «Ποια είναι η πηγή σας για τα fake news»;
i

© Getty Images

«Έξαλλος» ο Ναν με το Sports Illustrated: «Ποια είναι η πηγή σας για τα fake news»;

Νίκος Καλαμπάκας 01:57 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 14.08.2024

Ο Κέντρικ Ναν διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας την ΚΑΕ που επίσης είχε αρνηθεί αυτή την εξέλιξη!

Το Sports Illustrated έγραψε ότι ο Κέντρικ Ναν πήρε την απόφαση να αφήσει τις ΗΠΑ και να μετακομίσει στον Πειραιά, αγωνιζόμενος για τον Ολυμπιακό, όμως ο παίκτης θέλησε να απαντήσει στη φημολογία, διαψεύδοντας την είδηση!

Το πρόσωπο των ημερών είναι για τους φίλους του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες ο Κέντρικ Ναν. Ο γκαρντ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχει βρει ακόμα συμβόλαιο σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ κι έτσι το όνομά του συντηρείται στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. αφού η αλήθεια είναι ότι όσο παραμένει free agent, οι Πειραιώτες θα τον... γλυκοκοιτάζουν.

Πρόκειται για ένα παίκτη στον οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν μια πρώτη κρούση προκειμένου να του εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Οι επαφές ωστόσο έμειναν στάσιμες, αφού ο βασικός στόχος του αθλητή είναι να παραμείνει στη χώρα του και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Για τον λόγο αυτό, μόλις βγήκε στην επιφάνεια το θέμα του Sports Illustrated, ο Ολυμπιακός διέψευσε την είδηση των προχωρημένων επαφών. Λίγες ώρες μετά κάτι ανάλογο έκανε και ο ίδιος ο Ναν, ο οποίος σχολίασε την είδηση αναφέροντας «Από που παίρνεται όλοι αυτά τα fake news; Ποια είναι η πηγή σας;».

Είναι κατανοητό πλέον ότι παρά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο Ναν θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται να βρει τον παίκτη που θα ολοκληρώσει το παζλ, αφού στις ΗΠΑ η αγορά είναι μεγάλη και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Ο Βεζένκοφ στο Sportal για τον Σλούκα
EUROLEAGUE

18:13 - 31.07.2023

Ο Βεζένκοφ στο Sportal για τον Σλούκα

Στο στούντιο του Sportal βρέθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του που θα τον βρει στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά και για την απόφαση του Κώστα Σλούκα να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εντοπίσει τους υποψήφιους στόχους και στην ΚΑΕ δουλεύουν μεθοδικά ώστε να ολοκληρώσουν το φετινό ρόστερ.