Κέντρικ Ναν: «Έκανα έρευνα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν έχω δει κάτι ανάλογο στη ζωή μου»

Κέντρικ Ναν: «Έκανα έρευνα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, δεν έχω δει κάτι ανάλογο στη ζωή μου»

Ηλίας Λαλιώτης 00:47 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 14.08.2024

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δήλωσε ενθουσιασμένος με την υποδοχή στο αεροδρόμιο, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Κέντρικ Ναν αφίχθη το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) στην Ελλάδα, με δεκάδες δημοσιογράφους, αλλά και αρκετούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού να τον υποδέχονται.

Ο Αμερικανός έδειξε να εκπλήσσεται και δήλωσε στην κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ ανυπόμονος να παίξει στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κέντρικ Ναν:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω εξαιρετικά, ήδη έχω αισθανθεί τη στήριξη και είναι φανταστικό, οπότε είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Οι λύσεις του Αταμάν μετά το σοκ με Χουάντσο - Φουλάρει για νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

23:50 - 07.11.2023

Οι λύσεις του Αταμάν μετά το σοκ με Χουάντσο - Φουλάρει για νέα μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Η νέα ατυχία με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό αλλάζει εκ νέου τα δεδομένα για τον Εργκίν Αταμάν, που βγαίνει δυναμικά στην αγορά για μια ακόμα μεταγραφή μετά από αυτή του Κέντρικ Ναν.

Για τον κόσμο που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο: «Σίγουρα, ήταν έκπληξη για εμένα. Δεν περίμενα τόσο κόσμο στο αερόδρομιο. Μπορώ να φανταστώ πώς είναι τα πράγματα στο γήπεδό μας και ανυπομονώ».

Για τους άμεσους στόχους του: «Θέλω να ενταχθώ στην ομάδα και να προσφέρω άμεσα. Είναι ένας από τους στόχους, να συμβαδίσω με την ομάδα και τους προπονητές μου και να ξεκινήσουμε να παίρνουμε νίκες, σε υψηλό ρυθμό».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Φυσικά, έχω ακούσει πολλά για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Έκανα και εγώ λίγη έρευνα και τα βίντεο ήταν τρελά. Δεν έχω δει τίποτα ανάλογο στη ζωή μου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στο ΟΑΚΑ και θα το ζήσω».

Για το μήνυμά του προς το κοινό της ομάδας: «Θέλω να ξέρουν πως είμαι εδώ, είμαι έτοιμος και... ας πιάσουμε δουλειά».