Ο Κέντρικ Ναν είναι μία βολή μακριά από ένα ιστορικό ρεκόρ στην Stoiximan Basket League

Κέντρικ Ναν

Ο Κέντρικ Ναν είναι μία βολή μακριά από ένα ιστορικό ρεκόρ στην Stoiximan Basket League

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 16:21 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 14.08.2024

Ο Κέντρικ Ναν έχει ευστοχήσει σε 21 σερί ελεύθερες βολές τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Basket League και αν ευστοχήσει σε άλλη μία θα ανέβει στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Η ευστοχία του Κέντρικ Ναν στις ελεύθερες βολές είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Ο Αμερικανός σταρ του Παναθηναϊκού είναι έως τώρα στο 100% από την «γραμμή της φιλανθρωπίας» και είναι κοντά στο να σπάσει ρεκόρ στην Stoiximan Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσσος των «πρασίνων» χρειάζεται μόλις μία ακόμη βολή για να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Stoiximan Basket League.

Με τις τρεις βολές που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Δευτέρας (12/2), ο Ναν έφτασε τις 21/21 σε 13 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League. Κάπως έτσι, έπιασε στην κορυφή της λίστας της απόλυτης επίδοσης βολών στην κανονική περίοδο τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος είχε 21/21 τη σεζόν 2019-2020.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική περίοδος της Stoiximan Basket League, ο Κέντρικ Ναν είναι πολύ κοντά σε μια ιστορική επίδοση καθώς του απομένει να ευστοχήσει σε μία ελεύθερη βολή ακόμα.

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Είμαι έτοιμος για το Κύπελλο και ανυπομονώ να το κατακτήσω!»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:15 - 13.02.2024

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Είμαι έτοιμος για το Κύπελλο και ανυπομονώ να το κατακτήσω!»

Λίγο πριν μπει στη... μάχη του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας ο Κέντρικ Ναν μιλάει στο Sportal και μοιράζεται την ανυπομονησία του για το μεγάλο ραντεβού της Κρήτης, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου.