Κερ για την επίθεση στον Τραμπ: «Αποθαρρυντική ημέρα για τις ΗΠΑ»

Στιβ Κερ

i

© Fiba

Κερ για την επίθεση στον Τραμπ: «Αποθαρρυντική ημέρα για τις ΗΠΑ»

Νίκος Καλαμπάκας 12:12 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 14.07.2024

Δηλώσεις για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε ο προπονητής των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Σοκαρισμένος είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ, Σιβ Κερ, με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε δηλώσεις του από το Άμπου Ντάμπι, όπου η ομάδα του βρίσκεται για προετοιμασία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ο ίδιος τόνισε ότι η οικογένειά του, του μετέφερε τα νέα και πως ήταν μια αποθαρρυντική ημέρα για τις ΗΠΑ:

«Το έμαθα από μία συνομιλία με την οικογένειά μου. Έγραψαν στις 5:30 το πρωί. Απάντησα "Περίμενε, τι;". Έτσι το έμαθα. Φυσικά, κατευθείαν μπήκαμε σε διάφορα site για να μάθουμε τι έγινε. Ήταν τρομερό, άσχημο θέαμα. Δύο άνθρωποι πέθαναν. Ήταν μια πολύ αποθαρρυντική μέρα για τη χώρα μας.

Η στιγμή της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ (vid - pics)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:00 - 14.07.2024

Η στιγμή της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ (vid - pics)

Στη φόρα έχει βγει ένα βίντεο το οποίο δείχνει έναν ελεύθερο σκοπευτή να πυροβολεί αυτόν που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ την ίδια ώρα οι New York Times έβγαλαν τη φωτογραφία του αιώνα, αφού «έπιασαν» τη σφαίρα που πέρασε δίπλα από τον υποψήφιο Αμερικανό Πρόεδρο.

Ακόμα ένα παράδειγμα όχι μόνο πολιτικής πόλωσης αλλά και της κουλτούρας των όπλων. Ένας 20χρονος προσπαθεί να πυροβολήσει έναν πρώην πρόεδρο. Είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις και τρομακτικό να σκεφτείς που οδηγεί αυτό λόγω όλων των προβλημάτων που υπάρχουν ήδη στη χώρα.

Είναι μια πραγματικά άσχημη μέρα».