Κερ και Μπράνσον «βλέπουν» το χρυσό με την Team USA: «Απολαυστικό να είσαι μέλος αυτής της ομάδας, ξέρουμε την πίεση»

Κερ και Μπράνσον «βλέπουν» το χρυσό με την Team USA: «Απολαυστικό να είσαι μέλος αυτής της ομάδας, ξέρουμε την πίεση»

Χρήστος Τσάλτας 06:20 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 14.08.2024

Στιβ Κερ και Τζέιλεν Μπράνσον έδωσαν τον τόνο για την προσπάθεια της Team USA στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία τους στη Μανίλα, ενώ στάθηκαν στη δουλειά που έγινε εντός των τειχών.

Αποστολή στη Μανίλα.

Η Team USA μετράει αντίστροφα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Στιβ Κερ και Τζέιλεν Μπράνσον έδωσαν το σύνθημα μέσα από τη συνέντευξη Τύπου της εθνικής ομάδας. Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν στις δυσκολίες του τουρνουά, ενώ εστίασαν στη δουλειά που έχει γίνει στα ενδότερα της ομάδας τις τελευταίες μέρες, με φόντο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Στιβ Κερ τόνισε: «Μπορούμε να νιώσουμε το πάθος του κόσμου. Είναι μεγάλο ιβέντ. Είχαμε δύο εξαιρετικές εβδομάδες προπόνησης. Είμαστε ενθουσιασμένοι, απολαμβάνουμε τη διαδικασία, δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο τουρνουά».

Ο Στιβ Κερ αφού είπε χρόνια πολλά στην μητέρα του ανέφερε πως «έχω πολύ καλές αναμνήσεις παίζοντας κόντρα στον Κόμπε Μπράιαντ. Ήμουν τυχερός να ζω την ίδια εποχή μαζί του. Ήταν ξεχωριστό και ζει στη μνήμη όλων μας».

«Λατρεύω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε με τον τρόπο που θέλουμε. Η προσέγγισή μας είναο πως πρόκετιαι για διασκεδαστική διαδικασία που θα τη θυμόμαστε. Θα κάνουμε την προσπάθεοά μας», επεσήμανε ο Κερ.

Σχετικά με την αυτοπεποίθηση της ομάδας του στην προετοιμασία. «Ήταν σημαντικό είδαμε τους κανόνες της ΦΙΜΠΑ και παίξαμε σαν ομάδα και κοντρα σε σκληρούς αντιπάλους. Έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά είχαμε και δυσκολίες που μας έκαναν καλύτερους».

Ο Κερ αναφέρθηκε στην προσέγγιση της ομάδας του λέγοντας ότι «η προσέγγιση είναι κάθε παιχνίδι τη φορά. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που δουλεύουμε. Σε αυτό το σημείο πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες στο τουρνουά. Τις έχετε δει. Δεν κοιτάμε παρακάτω».

Ο Στιβ Κερ στο Sportal: «Θα πρέπει να είμαστε σκληροί για να κερδίσουμε την Ελλάδα» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

17:19 - 23.08.2023

Ο Στιβ Κερ στο Sportal: «Θα πρέπει να είμαστε σκληροί για να κερδίσουμε την Ελλάδα» (vid)

Ο προπονητής της Team USA, Στιβ Κερ, μίλησε στην κάμερα του Sportal για την προετοιμασία της ομάδας του, δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής ομάδας.

O Μπράνσον τόνισε αρχικά «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ με τους συμπαίκτες μας. Κάθε μέρα προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Είναι εμπειρία και κάθε μερα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Αναφορικά με την δουλειά που γίνεται εντός της ομάδας ο Μπράνσον επεσήμανε. «Τα παιδιά είναι έξυπνα. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε. Βρίσκουμε τρόπους για να παίρνουμε αυτό που θελουμε και να κερδίζουμε, αλλά και να εστιάζουμε στην επόμενη μέρα. Θέλουμε να πιέσουμε ο ένας τον άλλο για να γινόμαστε καλύτεροι».

Όσον αφορά τον παράγοντα πίεση, εξήγησε ότι «υπάρχει συγκεκριμένη πίεση σε κάθε αγώνα. Υπάρχουν διαφορετικές στιγμές κάθε φορά. Είμαι αισιόδοξος για τη δουλειά μας και μοπροούμε να γινομαστε καλύτεροι.

Σε ερώτηση του Sportal προς τον Τζέιλεν Μπράνσον για όσα του δίνουν αυτοπεποίθηση πως η ομάδα του θα φτάσει στο χρυσό μετάλλιο τόνισε: «Η σκληρή δουλειά μας θα μας βοηθήσει. Κάθε μέρα είμαστε επαγγελματίες έχουμε κάνει δουλειά. Είμαστε κάθε μέρα επαγγελματίες και είναι δύσκολο να φτάσεις μακριά κάποιες φορές. Συνεχίζουμε να γινόμαστε καλύτεροι και η ευκαιρία θα είναι εκεί για εμάς».