Κέρασε... χαμόγελο ο Μουσταφά Φαλ στο mini πάρτι γενεθλίων στο ΣΕΦ (vid)
i

printscreen

Κέρασε... χαμόγελο ο Μουσταφά Φαλ στο mini πάρτι γενεθλίων στο ΣΕΦ (vid)

Sportal newsroom 20:14 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 20.08.2024

Στο γήπεδο λίγο πριν την προπόνηση έσβησε κεράκια ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έκλεισε τα 31 χρόνια ζωής και οι συμπαίκτες και οι συνεργάτες του στον Ολυμπιακό δεν τον ξέχασαν. Ο Γάλλος που δεν φημίζεται για το χαμόγελό του διέψευσε τους φήμες...

Ο Μουσταφά Φαλ έχει τη φήμη του σοβαρού και του μετρημένου. Υπάρχουν κάποιοι που (...με υπερβολή) θεωρούν πως δεν έχει χαμογελάει ποτέ στη ζωή του. Δεν είναι αλήθεια! Ο Γάλλος σέντερ όντως, είναι ένας χαρακτήρας που εκπέμπει πειθαρχεία, συγκέντρωση και επαγγελματισμό, αλλά έχει και συναισθήματα -άσχετα αν εντός αγωνιστικού χώρου δεν τα εκφράζει. 

Όταν όμως, είναι με συγγενείς και φίλους ανταποκρίνεται με εκφράσεις χαράς όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Όπως για παράδειγμα, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2) στο ΣΕΦ, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοίμασαν μία έκπληξη για τον Φαλ, λίγο πριν την προπόνηση. 

Σλούκας: «Να μην αλλάξει τον δρόμο μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»
EUROLEAGUE

17:03 - 23.02.2023

Σλούκας: «Να μην αλλάξει τον δρόμο μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την αναμέτρηση που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Βαλένθια, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως οι Πειραιώτες πρέπει να ξεχάσουν άμεσα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η έκπληξη αφορούσε μία τούρτα με δύο κεριά. Το ένα με τον αριθμό «3» και το άλλο με τον αριθμό «1», για τα 31ο γενέθλια του Μουσταφά Φαλ, ο οποίος δεν το περίμενε και έδειξε να το ευχαριστιέται με την ψυχή του «κερνόντας» άπαντες με ένα σπάνιο, αλλά γλυκό χαμόγελο. Ακολούθησαν, αγκαλιές, φιλιά και προπόνηση. Τα γλυκά και τα κεράσματα μετά από αυτήν... 

Σε σχετική ανάρτηση στα social media της ομάδας, ο... επίσημος Ολυμπιακός έκανε κι αυτός χιούμορ με το ερώτημα πολλών αν ο Μουσταφά Φαλ γελάει η όχι. Η επίσημη απάντηση της ΚΑΕ σε αυτή την ερώτηση είναι «Ναι, γελάει!» και υπήρξε και το αντίστοιχο βίντεο για να επιβεβαιώσει το γεγονός. 

Tags: