Ξεκάθαρος Πάντερ για το «διπλό» της Μπαρτσελόνα: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Κέβιν Πάντερ σουτάρει απέναντι στον Μάικ Ντάουμ

Ξεκάθαρος Πάντερ για το «διπλό» της Μπαρτσελόνα: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Sportal newsroom 11:19 - 19.10.2024

Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα στο Βελιγράδι, επί του Ερυθρού Αστέρα και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του.

Το αήττητο του Ερυθρού Αστέρα σταμάτησε την 4η αγωνιστική απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Χοάν Πεναρόγια. Οι Καταλανοί έβαλαν μεγάλα σουτ, κατάφεραν να παίξουν άμυνα σε καλό επίπεδο την κρίσιμη ώρα και στο φινάλε πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη με 98-94, μέσα στην Stark Arena.

Πρωταγωνιστής στη 45λεπτη «μάχη» ήταν ο Κέβιν Πάντερ. Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στο Βελιγράδι για πρώτη φορά, μετά την αποχώρησή του από την Παρτίζαν και έδειξε πόσο άνετα ένιωθε στο παρκέ, σταματώντας στους 26 πόντους, με 10/13 σουτ.

Ο Πάντερ «εκτέλεσε» τον Ερυθρό Αστέρα και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα
EUROLEAGUE

23:35 - 18.10.2024

Ο Πάντερ «εκτέλεσε» τον Ερυθρό Αστέρα και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα

Ματς για γερά νεύρα έγινε στην Αρένα του Βελιγραδίου, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Νικητές αναδείχθηκαν τελικά στην παράταση οι Καταλανοί με σκορ 98-94, σε ένα ματς που είχε πάθος, ένταση και πολλή ενέργεια!

Ο «Πάνθηρας» ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του, βάζοντας μεγάλα σουτ τα οποία «σκότωσαν» την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Εκείνος όμως στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια των Καταλανών, τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα έδειξε χαρακτήρα και έφτασε στη νίκη.

Όσα είπε με το πέρας του αγώνα στην Stark Arena: «Παλέψεμε πολλές αντιξοότητες στην αναμέτρηση αυτή. Ο Αστέρας έφτιαξε μερικές μεγάλες φάσεις, εμείς όμως μπορέσαμε να απαντήσουμε. Δείξαμε χαρακτήρα, πήγαμε το παιχνίδι στην παράταση. Πήραμε τη νίκη.

Μείναμε στο πλάνο μας. Έφτιαξε ένα μικρό σερί ο Ερυθρός Αστέρας, όμως εμείς καταφέραμε να φτιάξουμε μερικές μεγάλες φάσεις και μείναμε ενωμένοι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αυτή η διαβολοβδομάδα ήταν διασκεδαστική. Τελειώσαμε με 2-0. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι κάναμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!