Στη Νάπολι ο Πάνγκος

Ο Κέβιν Πάνγκος

Στη Νάπολι ο Πάνγκος

Νίκος Καλαμπάκας 10:47 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:49 - 03.08.2024

Παίκτης της Νάπολι θα είναι ο Κέβιν Πάνγος, αφού η ομάδα του ιταλικού νότου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Πάνγκος, αφού συμφώνησε τη νέα σεζόν να αγωνίζεται με τη φανέλα της Νάπολι.

Ο γκαρντ από τον Καναδά τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα, αφού αν και ήταν ένας από τους πλέον υποσχόμενους γκαρντ της Ευρωλίγκα, πλέον η απόδοσή του δεν είναι η ίδια με των προηγούμενων ετών.

Ο Πάνγκος έφυγε από τη Ζάλγκιρις ως σταρ πριν από μερικά χρόνια, όμως η πορεία του δεν ήταν ανάλογη. Σε Μπαρτσελόνα, Αρμάνι και βαλένθια δεν κατάφερε να δείξει τα στοιχεία που τον διέκριναν στη λιθουανική ομάδα και πλέον θα δοκιμάσει την τύχη του στη Νάπολι, που την περασμένη σεζόν ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα Ιταλίας στην 9η θέση.

Ο Πάνγκος εκεί αναζητά ένα νέο ξεκίνημα στηγν καριέρα του. Στα 31 του έτη δεν υπάρχει χρόνος προκειμένου να χαλαρώσει και ο ίδιος επιθυμεί να ανέβει ξανά επίπεδο στην καριέρα του.

Η Νάπολι προσθέτει από την πλευρά της στη μηχανή της έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία, που ανα ποδώσει το μπάσκετ που ξέρει, μπορεί να την πάει ένα βήμα παραπέρα...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!