Εξαντλεί τα περιθώρια για NBA ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ

Εξαντλεί τα περιθώρια για NBA ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:58 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 23.06.2024

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει αρχίσει να «παίζει» στα μεταγραφικά σενάρια ευρωπαϊκών ομάδων και κυρίως του Ολυμπιακού, όμως αυτή τη στιγμή στο μυαλό των παικτών και των εκπροσώπων του υπάρχει μόνο το NBA.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ εμφανίστηκε από το... πουθενά στον ΠΑΟΚ και μας έκανε να απολαύσουμε το υπέρμετρο ταλέντο του στις περίπου 45 ημέρες που πέρασε στη χώρα μας.

Το ταλέντο του παίκτη είναι δεδομένο, όπως και το γεγονός πως μπασκετικά ανήκει στο NBA. Παρόλα αυτά, τα λάθη του παρελθόντος του τον κράτησαν μακριά από αυτό, με τον ίδιο όμως να θέλει όσο τίποτα να βρεθεί ξανά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Από τη Θεσσαλονίκη στο Τέξας - Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ προπονείται εντατικά στο Χιούστον (vid)
NBA

11:50 - 21.06.2024

Από τη Θεσσαλονίκη στο Τέξας - Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ προπονείται εντατικά στο Χιούστον (vid)

O Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον ΠΑΟΚ, όλο το καλοκαίρι θα κάνει τα πάντα με σκοπό να πάρει μία δεύτερη ευκαιρία στο ΝΒΑ. Προς το παρόν προπονείται στο Χιούστον με φημισμένο κόουτς ατομικής βελτίωσης.

Μέσα από τον ΠΑΟΚ κατάφερε να μείνει μακριά από τους... δαίμονές του, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, να μας λένε όλοι τα καλύτερα για την συμπεριφορά του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Εξάλλου αυτό ήθελε να κάνει μέσω του ΠΑΟΚ. Να δείξει ότι μπορεί να παίξει ξανά μπάσκετ και να το χαρεί.

Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ

Όπως είναι λογικό, η παρουσία ενός τέτοιου ταλέντου στην Ελλάδα, έκανε πολλούς φιλάθλους να τον φαντάζονται με την φανέλα της ομάδας τους. Ειδικα τους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς τα χαρακτηριστικά του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι ακριβώς αυτά που ψάχνει στην αγορά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Παρόλα αυτά, μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης θα πρέπει να περιμένει. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν ενημερώσει τις ευρωπαϊκές ομάδες πως ο Αμερικανός έχει ως βασική τους προτεραιότητα το NBA και την επιστροφή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

22:39 - 16.05.2024

O Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ το... πάλεψε μόνος του για τον ΠΑΟΚ - Έβαλε 26 πόντους στον Παναθηναϊκό

O ΠΑΟΚ «παραδόθηκε» στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στα Playoffs και για τους Θεσσαλονικείς ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Έτσι, εάν δεν βρει στο NBA την ευκαιρία που ζητάει, τότε θα αξιολογήσει τα δεδομένα και θα εξετάσει το όποιο ενδιαφέρερον έχει από ομάδες της Ευρωλίγα.

Αυτό καθιστά απαγορευτική στην παρούσα φάση την περίπτωση του παίκτη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τον Σεπτέμβριο για να κλείσει το ρόστερ του. Αντιθέτως, στον Πειραιά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν βάλει μπρος τις μηχανές, προκειμένου να μπορέσουν να κάνουν τις 2-3 κινήσεις που θέλουν και να ετοιμάσουν μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει ξανά τίτλους και φυσικά την παρουσία της στο Final 4.