Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ «έσκασε μύτη» στο αεροδρόμιο με... παντόφλα (vid)

Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ «έσκασε μύτη» στο αεροδρόμιο με... παντόφλα (vid)

Sportal newsroom 09:24 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:21 - 13.08.2024

Από χθες στην Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Και η πρώτη του εμφάνιση ήταν ενδεικτική της ιδιοσυγκρασίας του.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έφτασε χθες στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, με τον Αμερικανό σταρ να μετρά πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ στην Stoiximan Basket League.

Η υποδοχή για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ήταν έντονη, με τον Αμερικανό να τον υποδέχεται σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προεξέχοντος του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Θανάση Χατζόπουλου.

Η τραγική ιστορία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η δολοφονία του πατέρα του, το νεκρό 13χρονο κορίτσι και τα όπλα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου (vids)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:26 - 01.04.2024

Η τραγική ιστορία του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: Η δολοφονία του πατέρα του, το νεκρό 13χρονο κορίτσι και τα όπλα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου (vids)

Τον πατέρα του τον σκότωσαν το 2004, ενώ μερικά χρόνια πριν, εκείνος είχε εμπλακεί στη δολοφονία ενός 13χρονου κοριτσιού. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ μεγάλωσε σε ένα «σκοτεινό περιβάλλον» και η επιρροή αυτού (αργά ή γρήγορα) εμφανίστηκε στη ζωή του. Τώρα, στη... φωτεινή Θεσσαλονίκη παίρνει την δεύτερη ευκαιρία που αναζητούσε και ο ΠΑΟΚ θα γίνει η νέα ομάδα του νεαρού γκαρντ που πριν λίγους μήνες σάρωνε στο ΝΒΑ.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» υπήρχε κόσμος για να υποδεχτεί τον Πόρτερ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως πρόκειται για μια τουλάχιστον... ιδιάζουσα προσωπικότητα. Εκτός από το βαμμένο νύχι στα χρώματα του ΠΑΟΚ, ο 24χρονος γκαρντ εμφανίστηκε φορώντας... παντόφλες και όχι παπούτσια, όπως μπορείτε να διακρίνεται και στο βίντεο του Sportal το οποίο βρέθηκε χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο για την άφιξη του Αμερικανού.

«Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ»

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, με τον Αμερικανό σταρ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «H Ελλάδα ήταν πάντα μία από τις χώρες στη λίστα μου που ήθελα να επισκεφθώ. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Και έχω αυτή την ευκαιρία».

Για το τι ήξερε και τι έμαθε για την ομάδα: «Μαθαίνω και σίγουρα είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει ακόμα να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Αυτό που πρέπει να σας πω ότι όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τους ατζέντηδές μου για το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω στην Ελλάδα άκουσα μόνο καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Για το κίνητρό του και τον βασικό του στόχο: «Ο βασικός μου στόχος είναι να έχω μία καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, να χτίσουμε μία καλή χημεία και να διασκεδάσουμε. Και φυσικά να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Είναι αυτό που θέλω κι αγαπάω να κάνω και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα: «Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι πάντα έτοιμος. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα προπονήσεις».