«Θα μου άρεσε να δω τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον Ολυμπιακό, έχει τεράστια ποιότητα»

Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ

«Θα μου άρεσε να δω τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον Ολυμπιακό, έχει τεράστια ποιότητα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:10 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 23.06.2024

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό να είναι άκρως θετικός σε αυτό.

 Με τη μεταγραφική περίοδο να έχει ξεκινήσει για τα καλά, είναι λογικό όλοι οι φίλαθλοι να ρωτούν για διάφορα ονόματα. Έτσι έγινε και στο Urbonus podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας στο BasketNews.

Κάποιος φίλαθλος ζήτησε από τον Έρικ ΜακΚόλουμ να σχολιάσει το ενδεχόμενο μετακίνησης ενός εκ των Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ ή Λόνι Ουόκερ στον Ολυμπιακό, με τον πολύπειρο γκαρντ και σχολιαστή να αποθεώνει τον πρώτο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Θα μου άρεσε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας. Δεν παίρνεις 80 εκατομμύρια δολάρια χωρίς λόγο. Μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει, να παίξει pick and roll και isolation. Έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα παρότι είναι ένας παίκτης που δεν είχε ευρωπαϊκή εμπειρία», τόνισε ο Έρικ ΜακΚόλουμ για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και συνέχισε αναφέροντας ότι:  

22:39 - 16.05.2024

O Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ το... πάλεψε μόνος του για τον ΠΑΟΚ - Έβαλε 26 πόντους στον Παναθηναϊκό

O ΠΑΟΚ «παραδόθηκε» στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στα Playoffs και για τους Θεσσαλονικείς ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής!

«Είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Νομίζω ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν είναι στο NBA, είναι τα εξαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αυτός είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του»