Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Κίναν Έβανς

Κίναν Έβανς

Οι ευχές του Ολυμπιακού στον Κίναν Έβανς

Νίκος Καλαμπάκας 13:59 - 23.08.2024

Ο Κίναν Έβανς έχει γενέθλια και ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στο νέο του παίκτη!

Ο Κίναν Έβανς βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει εδώ την αποθεραπεία του, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στα τέλη της περασμένης σεζόν.

Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος, αφού έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν, είχε σοβαρό τραυματισμό που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην δράση στο τέλος του έτους, ή στις αρχές του νέου.

Ο Κίναν Έβανς έχει γενέθλια σήμερα, 23/8 και ο Ολυμπιακός του έστειλε θερμές ευχές. H ομάδα του Πειραιά πόσταρε μια φωτογραφία του νέου της παίκτη στα ερυθρόλευκα και στη λεζάντα που τη συνόδευε έγραψε:

«Χρόνια πολλά Κίναν. Σου ευχόμαστε μια φανταστική σεζόν γεμάτη ευκαιρίες, νέα επιτεύγματα και όμορφες στιγμές».

Στα 28 του χρόνια ο Έβανς ψάχνει μια ευκαιρία να αναδείξει ακόμα περισσότερο τις αρετές του στο παρκέ και ο Ολυμπιακός ευελπιστεί όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να γίνει ξανά ο παίκτης που η Ευρώπη θαύμασε κατά τη θητεία του στο Κάουνας, με τη φανέλα της Ζαλγκίρις!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!