Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού

Κίναν Έβανς

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Κίναν Έβανς & Ολυμπιακός: Τα δεδομένα μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:47 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2024

Ο Κίναν Έβανς τραυματίστηκε και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με τον Ολυμπιακό όμως να μην έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με την περίπτωση του παίκτη, που είχε «κλείσει» εδώ και καιρό.

Ο Ολυμπιακός και ο Κίναν Έβανς ήταν σχεδόν τελειωμένη υπόθεση, όμως τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν διαφοροποιηθεί.

Ο τραυματισμός τουΚίναν Έβανςσε συνδυασμό με την επέμβαση που έκανε, θα τονκρατήσει για περίπου 6 με 8 μήνες εκτός δράσης,γεγονός που αφήνει στον "αέρα" το προσύμφωνο που φαίνεται πως έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές, παρά τη σχετική διάψευση της ΚΑΕ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του.

ΟΚίναν Έβανςείναι ένας παίκτης, που έχει αποδείξει πως μπορεί να επιστρέψει δυνατότερος μετά από έναν τραυματισμό, ενώ στο αγωνιστικό σκέλος, με τα ατομικά χαρακτηριστικά του, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Από εκεί και πέρα, η αρχική συμφωνία και το αρκετά μεγάλο συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον παίκτη, δύσκολα θα ενεργοποιηθούν.

Με δεδομένο πάντως πως ο Έβανς αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δραστηριότητα τον ερχόμενο Ιανουάριο, δεν αποκλείεται ακόμα και να προχωρήσει η συμφωνία, με διαφορετικά όμως δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό.

20:05 - 26.05.2024

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 87-84: Τα highlights της αναμέτρησης

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-84 της Φενέρμπαχτσε στον μικρό τελικό του Final 4 της EuroLeague. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Εξάλλου, είναι τόσο μεγάλη η εκτίμηση που έχει στον Έβανς ο Γιώργους Μπαρτζώκας, που δεν μοιάζει απίθανο να επιλέξει να «ρισκάρει» και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Το σίγουρο είναι πάντως πως τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαδικασία επιστροφής στην κανονικότητα και διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ενώ ο Κίναν Έβανς θέλει να επικεντρωθεί το επόμενο διάστημα στην αποκατάσταση του τραυματισμού του. Μέσα στον Ιούνιο αναμένονται οι πιο έντονες συζητήσεις.

Δεν είναι απίθανο άλλωστε να ζητήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και τις εξετάσεις του παίκτη, ώστε να έχουν πλήρη εικόνα για την κατάστασή του.

Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Έβανς - Παίκτη από την Ισπανία «βλέπουν» οι ερυθρόλευκοι
EUROLEAGUE

12:37 - 28.05.2024

Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό μετά τον τραυματισμό του Έβανς - Παίκτη από την Ισπανία «βλέπουν» οι ερυθρόλευκοι

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν κι ενώ οι ερυθρόλευκοι έχουν διαψεύσει κάθε μεταγραφικό σενάριο, το όνομα του Κρις Τζόουνς ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Το δεδομένο είναι πως ο Κίναν Έβανς δεν σταμάτησε να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Αλλά σίγουρα τα πράγματα αλλάζουν. Το αν θα είναι δραματική η αλλαγή, θα το μάθουμε μετά τους τελικούς.