Το αινιγματικό story του Κίναν Έβανς: «Υποτιμήστε με...»

Κίναν Έβανς

Το αινιγματικό story του Κίναν Έβανς: «Υποτιμήστε με...»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:53 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 23.06.2024

Ο Κίναν Έβανς έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αφήνοντας πολλά ερωτηματικά.

Θα μπορούσε να ήταν μία σεζόν ιδανική για τον Κίναν Έβανς αυτή που μόλις ολοκληρώθηκε. Μόνο που μερικά λεπτά πριν το φινάλε της η ατυχία χτύπησε την πόρτα στον Αμερικανό γκαρντ.

Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στη διάρκεια της αναμέτρησης Ζάλγκιρις - Λιετκάμπιλις για τα playoffs του λιθουανικού πρωταθλήματος στις 26 Μαΐου και όταν υποβλήθηκε στις ιατρικές εξετάσεις για να φανερωθεί το πρόβλημα που προέκυψε στο γόνατό του, αυτό τελικά αφορούσε στη ρήξη του επιγονατιδικού συνδέσμου. Μερικές ώρες αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Έβανς θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6-8 μήνες, κάτι που θα εξαρτηθεί και από την πορεία της αποκατάστασής του. Αυτός ο τραυματισμός του είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει το μπασκετικό του μέλλον και κυρίως την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, που ήταν έτοιμη να γίνει, απλώς πλέον υπάρχουν αμφιβολίες για την ολοκλήρωσή της.

Ο Κίναν Έβανς υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος να πατήσει ξανά παρκέ στην αυγή του νέου έτους, δηλαδή θα χάσει σίγουρα το πρώτο τρίμηνο της σεζόν 2024/25. Βέβαια, μην ξεχνάμε πως ο Αμερικανός έχει δείξει πως είναι σκληρό καρύδι και δεν πτοείται από μία άτυχη στιγμή ή έναν τραυματισμό. Για του λόγου το αληθές, πέρσι υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ (6 μήνες) κι έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φορώντας τη φανέλα της Ζάλγκιρις Κάουνας.

Ο 28χρονος γκαρντ μέτρησε 17.3 πόντους, 3.9 ασίστ, 2.8 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα ανά 27'23" μέσο όρο σε 34 αναμετρήσεις στη EuroLeague.

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων
EUROLEAGUE

09:24 - 23.06.2024

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων

Οι ανακατατάξεις και οι μεταγραφές στις ομάδες της Euroleague δεν αφορούν μόνο τους ελεύθερους και τους μη πολιορκημένους. Αφορά και αυτούς που έχουν συμβόλαιο με τις νυν ομάδες τους -αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ήδη επτά ενεργές συμφωνίες «έσπασαν» και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει διώξει τους περισσότερους μέχρι στιγμής, αλλά η Παρτίζαν τον ανταγωνίζεται...

Κι ενώ ο Κίναν 'ΕΒανς αναρρώνει και περιμένει να ξεκινήσει την αποκατάστασή του χωρίς να γνωρίζει ποιας ομάδας τη φανέλα θα φορά έκανε μία ανάρτηση στο instagram, που άναψε «φωτιές». Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ την Κυριακή (23/6) ανέβασε ένα story στο οποίο έγραψε: «Underestimate me. That''ll be fun», δηλαδή «Υποτιμήστε με. Θα έχει πλάκα».