Στον αέρα η συμμετοχή του Πορζίνγκις στο Παγκόσμιο Κύπελλο!
i

FIBA

Στον αέρα η συμμετοχή του Πορζίνγκις στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Γιάννης Πάλλας 21:53 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Ο Λετονός σούπερ σταρ Κρίσταπς Πορζίνγκις αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι και είναι πιθανό να μην αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Αγωνία και ανησυχία είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα στο στρατόπεδο της Λετονίας, καθώς ο σούπερ σταρ της ομάδας Κρίσταπς Πορζίνγκις αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και είναι πολύ πιθανό να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Ρουπέρ Φαμπίγκ, ο Λετονός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο πόδι και η ανησυχία σχετικά με το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ μεγάλη.

Η κατάσταση του Πορζίνγκις θα επανεξετάζεται καθημερινά από τους γιατρούς των Μπόστον Σέλτικς, πριν ληφθεί η οριστική απόφαση για το αν είναι σε θέση ή όχι να αγωνιστεί.

Ο Λετονός σούπερ σταρ έκανε εξαιρετική σεζόν (2022-23) στο ΝΒΑ με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς έχοντας 23.2 πόντους μέσο όρο, 8.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.5 μπλοκ σε 32.6 λεπτά συμμετοχής σε 65 αγώνες που συμμετείχε πριν μετακινηθεί στη Βοστώνη και τους Σέλτικς.