Κίνδυνος τιμωρίας για τον Γιόκιτς για την αγκωνιά στον ιδιοκτήτη των Σανς

Ο Νίκολα Γιόκιτς με τον Ματ Ισμπία

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Γιόκιτς για την αγκωνιά στον ιδιοκτήτη των Σανς

Χρήστος Τσάλτας 10:24 - 08.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 14.08.2024

Η κίνηση του Νίκολα Γιόκιτς να σπρώξει με τον αγκώνα του τον ιδιοκτητη των Φοίνιξ Σανς, Ματ Ισμπία, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με το ενδεχόμενο τιμωρίας του σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, ενόψει Game 5 να είναι ορατό.

Οι Ντένβερ Νάγκετς όχι μόνο ηττήθηκαν στο Game 4 απέναντι στους Φοίνιξ Σανς, στο Footprint Center, με 129-124, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν και τον πιο σημαντικό παίκτη τους στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν.

Ο Νίκολα Γιόκιτς πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο με τον ιδοοκτήτη των Φοίνιξ Σανς, Ματ Ισμπία, καθώς ο δεύτερος κρατούσε τη μπάλα και ο Joker στην προσπάθειά του να την πάρει από τα χέρια του τον έσπρωξε με τον αγκώνα του.

Οι Σανς νίκησαν τον Γιόκιτς και ισοφάρισαν σε 2-2
NBA

06:14 - 08.05.2023

Οι Σανς νίκησαν τον Γιόκιτς και ισοφάρισαν σε 2-2

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε μυθική εμφάνιση, όμως οι Φοίνιξ Σανς δεν «μάσησαν», είχαν για αφανή ήρωα τον Λάντρι Σάμετ και με τους Μπούκερ-Ντουράντ να συνεχίζουν με την ίδια φόρα επικράτησαν (129-124) και έκαναν το 2-2.

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, με το ενδεχόμενο τιμωρίας του ηγέτη των Νάγκετς να είναι ορατό. Η λίγκα άλλωστε έχει δείξει πως δεν χαρίζεται σε τέτοια ζητήματα και αναμένεται να πάρει αποφάσεις τις επόμενες ώρες με θέμα το ενδεχόμενο τιμωρίας του back to back MVP της λίγκας στο επόμενο παιχνίδι των πλέι οφ.

Ο Μάικλ Μαλόουν ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον παίκτη του, τονίζοντας πως «είναι τρελό να πάρει τεχνική ποινή ο Γιόκιτς για αυτό το θέμα», τόνισε για να αποκαλέσει στη συηνέχεια τον ιδιοκτήτη των Σανς »κάποιον φίλαθλο. Πήγε να πάρει τη μπάλα και κάποιος φίλαθλος την κράτησε και ήθελε να γίνει μέρος του παιχνιδιού».

Ασύλληπτο: Σύρραξη στο Φοίνιξ με τον Γιόκιτς να σπρώχνει τον ιδιοκτήτη των Σανς! (vid)
NBA

08:22 - 08.05.2023

Ασύλληπτο: Σύρραξη στο Φοίνιξ με τον Γιόκιτς να σπρώχνει τον ιδιοκτήτη των Σανς! (vid)

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στο Game 4 των Φοίνιξ Σανς με τους Ντένβερ Νάγκετς, καθώς ο Νίκολα Γιόκιτς έσπρωξε τον ιδιοκτήτη της ομάδας της Αριζόνα, Ματ Ισμπία και ακολούθησε μεγάλη ένταση.

Είναι προφανές πλέον πως ενόψει του καθοριστικού Game 5 και με τη σειρά των δύο ομάδων στα ίσα (2-2) η ένταση έχει ανέβει, με την ενέργεια του Γιόκιτς να ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά, λίγο πριν μεταφερθεί εκ νέου η σειρά στο Ντένβερ.