Κίνηση-επένδυση από την Βιλερμπάν με Σενεγαλέζο φόργουορντ

Κίνηση-επένδυση από την Βιλερμπάν με Σενεγαλέζο φόργουορντ

Sportal newsroom 12:51 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 14.08.2024

Μια κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Βιλερμπάν, που βρίσκεται στο τελικό στάδιο των επαφών με τον Εμπαγιέ Εντιαγέ, που αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Η σεζόν βρίσκεται στην τελική της ευθεία, η Βιλερμπάν αγωνίζεται στα ημιτελικά με την Μετροπολιτάνς 92 του Βίκτορ Ουεμπανιαμά, όμως την ίδια στιγμή στη Λυόν κοιτάζουν την επόμενη μέρα, με σκοπό τη δημιουργία ενός ρόστερ νεανικού και ανταγωνιστιικού.

Ο Τι Τζέι Πάρκερ και οι συνεργάτες του έχουν ήδη κάνει σημαντική προεργασία ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα οι περσινοί πρωταθλητές ετοιμάζονται για το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα.

Αυτό αναμένεται να είναι ο Εμπαγιέ Εντιαγιέ, 24χρονος φόργουορντ με καταγωγή από την Σενεγάλη. Ο Εντιαγιέ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπλουά, έχοντας παίξει στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και στην πρώτη, δείχνοντας τις δυνατότητές του.

Τα αθλητικά προσόντα του είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά, ενώ φέτος πραγματοποίησε μια άκρως παραγωγική σεζόν, μετρώντας 10,1 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 54,5% στα σουτ εντός πεδιάς. Η Βιλερμπάν θέλει να επενδύσει στον Αφρικανό άσο, δείχνοντας τη διάθεση για αλλαγές στο ρόστερ της νέας σεζόν.