«Ο Κλάιμπερν βρίσκεται κοντά στη Βίρτους Μπολόνια»

Ουίλ Κλάιμπερν - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Ο Κλάιμπερν βρίσκεται κοντά στη Βίρτους Μπολόνια»

Τα ΜΜΕ της Ιταλίας κάνουν λόγο για συμφωνία του Ουίλ Κλάιμπερν με τη Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος για να μετακομίσει στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Μπολόνια για λογαριασμό της Βίρτους.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ύστερα από δύο χρόνια συνύπαρξης, καθώς το συμβόλαιό του έληξε και δεν υπήρξε συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Τέλος ο Κλάιμπερν από την Εφές
EUROLEAGUE

12:22 - 20.06.2024

Τέλος ο Κλάιμπερν από την Εφές

Ο Ουίλ Κλάιμπερν κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, αφού ο Αμερικανός φόργουορντ κι η Αναντολού Εφές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από τη διετή συνεργασία τους.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική «Corriere dello Sport», Κλάιμπερν και Βίρτους βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, τα έχουν βρει όλα και αναμένονται μερικές τελευταίες λεπτομέρειες για να πέσουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί το deal.

Πέρα από το πέρασμά του από την Αναντολού Εφές, ο Κλάιμπερν έχει αγωνιστεί σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νταρουσάφακα, Χάποελ Χολόν και Ουλμ, ενώ τώρα ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Ιταλίας.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Αμερικανός φόργουορντ μέτρησε 10.9 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα και 13.3 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 33.1% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.