Αγνόησε τον ΛεΜπρόν και επέλεξε τον Ντόντσιτς ο Κλέι Τόμπσον - Υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μάβερικς
i

@ IMAGO

Αγνόησε τον ΛεΜπρόν και επέλεξε τον Ντόντσιτς ο Κλέι Τόμπσον - Υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μάβερικς

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:45 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 02.07.2024

Ο Κλέι Τόμπσον θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς, με τον σπουδαίο σουτέρ να δίνει τα χέρια με τους Τεξανούς

Στους Ντάλας Μάβερικς θα παίζει από τη νέα σεζόν ο Κλέι Τόμπσον.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος ρεπόρτερ του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Κλέι Τόμπσον θα γίνει παίκτης των Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι τον έπεισαν να υπογράψει σε αυτούς, παρά το… πρέσινγκ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 34χρονος σουτέρ θα γίνει μέλος της ομάδας από το Τέξας και θα βρεθεί στο πλευρό των Λούκα Ντόντσιτς και τους Καϊρί Ίρβινγκ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Αυτή η συμφωνία θα κάνει τον Κλέι Τόμπστον πλουσιότερο κατά 50 εκατομύρια δολάρια, ενώ προβλέπεται και player option σε αυτό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Κλέι Τόμπσον είχε κατά μέσο όρο 17,9 πόντους με 3,3 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ σε 29,7 λεπτά στο παρκέ.

Ο Κλέι Τόμπσον θα μετακομίσει μέσω sign and trade στους Μάβερικς. Στην ανταλλαγή θα μπλεχτούν και οι Σάρλοτ Χόρνετς. Αυτοί θα στείλουν στους Μάβερικς δύο επιλογές για το 2ο γύρο του Draft και θα πάρουν τον Τζος Γκριν. Παράλληλα, ένα από τα δύο πικ μπορεί να καταλήξει και στο Γκόλντεν Στέιτ.