Τόμπσον έτοιμος για τη νέα σεζόν: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στους Μάβερικς»

Φωτ. IMAGO

Τόμπσον έτοιμος για τη νέα σεζόν: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στους Μάβερικς»

Sportal newsroom 15:07 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 15.09.2024

Ο Κλέι Τόμπσον μίλησε για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει στους Ντάλας Μάβερικς και δήλωσε αισιόδοξος για καλή πορεία με τους φιναλίστ του ΝΒΑ.

Νέα σεζόν, νέο κεφάλαιο για τον Κλέι Τόμπσον. Από την Bay Area και το Γκόλντεν Στέιτ, ο χαρισματικός σουτέρ θα φοράει τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, με τους οποίους συμφώνησε για τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα ήδη έχει θέσει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, δηλώνοντας αισιόδοξος πως η ομάδα του θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλό, φτάνοντας για ακόμα μια φορά ψηλά στη Δύση.

Μιλώντας για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στο Τέξας, για λογαριασμό των Ντάλας Μάβερικς, ο Τόμπσον δεν έκρυψε την αισιοδοξία του σε όλα τα επίπεδα. «Είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και μπορεί να γίνει πολύ ξεχωριστό. Είδαμε πόσο μακριά έφτασε πέρυσι η ομάδα - τρεις νίκες μακριά από το πρωτάθλημα, οπότε ξέρω ότι έχει τα συστατικά για την επιτυχία.

Πρέπει απλώς να μείνουμε ενωμένοι και να χτίσουμε βδομάδα με την βδομάδα. Ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και για αυτό ήρθα από νωρίς στο Ντάλας, για να γνωρίσω την πόλη. Και περνάω καλά».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!