Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης: Ποιες ομάδες στεγάζονταν στο κτίριο που κάηκε ολοσχερώς

Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης: Ποιες ομάδες στεγάζονταν στο κτίριο που κάηκε ολοσχερώς

Νίκος Καλαμπάκας 15:28 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 13.08.2024

Η μανία της πυρκαγιάς πέρασε και από το κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Πεντέλης, αφήνοντας πίσω της μόνο στάχτες...

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η Αττική μετράει τις πληγές της, από το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς.

Γιατί δε δηλώθηκε αγνοούμενη η 65χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη - Τη βρήκαν στο μπάνιο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:42 - 13.08.2024

Γιατί δε δηλώθηκε αγνοούμενη η 65χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη - Τη βρήκαν στο μπάνιο

Εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή σε επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου. Πιθανότατα δεν πρόλαβε να βγει από τη βιοτεχνία όπου εργαζόταν. Γιατί δε δηλώθηκε ως αγνοούμενη.

Τις τελευταίες ημέρες περιοχές όπως ο Βαρνάβας, η Νέα Μάκρη, η Πεντέλη, τα Βριλλήσια και το Χαλάνδρι είδαν την πυρκαγιά να κατακαίει οτιδήποτε βρίσκει στο πέρασμά της, καταστρέφοντας δέντρα, ζώα και περιουσίες.

Ανάμεσα στα κτίρια που κάηκαν ολοσχερώς είναι και το κλειστό γήπεδο της Νέας Πεντέλης. Ένα μικρό στολίδι για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό των βορείων προαστείων έγινε στάχτη κι αποκαΐδια, αφήνοντας «άστεγους» πολλούς μικρούς εκολλαπτόμενους αθλητές.

Το κλειστό ήταν η έδρα της Α.Ε. Πεντέλης και φιλοξενούσε όλα τα τμήματα του σωματείου. Εκεί γίνοντας κυρίως αγώνες μπάσκετ αλλά και βόλεϊ. Πρόκειται για ένα από τα πλέον σύγχρονα γυμναστήρια της χώρας μας καθώς ήταν εξοπλισμένο με παρκέ τελευταίας τεχνολογίας, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, πλήρες σύστημα φωτισμού με προβολείς LED, κλιματισμό και ηχητική εγκατάσταση.

Είχε χωρητικότητα 270 θεατών, όμως πλέον κανείς δεν μπορεί να απολαύσει τίποτα εκεί, αφού παραδόθηκε στις φλόγες...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!