Εκκενώθηκε το κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού!

Δύο Αοράκια - Καπνός

i

cretalive.gr

Εκκενώθηκε το κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού!

Sportal newsroom 18:08 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 15.08.2024

Μια βλάβη σε μετασχηματιστή δημιούργησε καπνούς στο κλειστό της Νέας Αλικαρνασσού, εκεί όπου αυτές τις ημέρες διεξάγεται το Ευρωμπάσκετ U-16.

Σε εκκένωση του κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού προχώρησαν οι Αρχές του Ηρακλείου, αφού μια ζημιά σε μετασχηματιστή, προκάλεσε καπνούς.

Επειδή υπήρξαν φόβοι για φωτιά, άμεσα εκκενώθηκε ο χώρος προκειμένου να αποφευχθούν απρόοπτα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτές τις ημέρες στο κλειστό (πρώην Δύο Αοράκια), διεξάγεται το Ευρωμπάσκετ Under 16. Την ώρα που προκλήθηκε η ζημιά, στο γήπεδο βρισκόταν η εθνική Ισπανίας, η οποία την Παρασκευή 16/8 θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό της διοργάνωσης την Ελλάδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η αποστολή των Ισπανών συνέχισε την προπόνησή της στο γήπεδο του Πανεπιστημίου. Παράλληλα, ο Δήμος Ηρακλείου εργάζεται προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη και το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το υπόλοιπο του Ευρωμπάσκετ, εκεί όπου οι διεθνείς μας διεκδικούν μια από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στο βάθρο.