Οι Κλίπερς επέκτειναν για άλλα 3 χρόνια την συνεργασία τους με τον Τέρανς Μαν

Τέρανς Μαν - Φωτ. IMAGO

Οι Κλίπερς επέκτειναν για άλλα 3 χρόνια την συνεργασία τους με τον Τέρανς Μαν

Απόστολος Μαυράκης 10:02 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 28.09.2024

Σύμφωνα με τον Σαμς Σαράνια, ο Τέρανς Μαν υπέγραψε 3ετή επέκταση συμβολαίου με τους Κλίπερς, καθιστώντας τον κάτοικο Λος Άντζελες μέχρι και την σεζόν 2027-2028.

Οι Κλίπερς, όπως ενημερώνει μέσω σχετικής του ανάρτησης στο X ο δημοσιογράφος Σαμς Σαράνια, «δένουν» τον Τέρανς Μαν για τα επόμενα 3 χρόνια. Η ομάδα του Λος Άντζελες φαίνεται να συμφώνησε με τον 27χρονο γκαρντ μέχρι και την σεζόν του 2027/2028 έναντι 47 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Μαν επιλέχθηκε από τους Κλίπερς στην 48η θέση στο Draft του 2019, ωστόσο ο ίδιος έχει καταγράψει αξιοσημείωτη εξέλιξη έκτοτε και οι Κλίπερς τον ανταμείβουν για αυτόν. Αγωνιζόμενος σε 81 παιχνίδια συνολικά την προηγούμενη χρονιά και ξεκινώντας στα περισσότερα από αυτά, ο ίδιος έδειξε πως είναι ένας αξιόπιστος παίκτης που μπορεί να πλαισιώσει τους σούπερ-σταρς Λέοναρντ και Χάρντεν.

Σε 75 παιχνίδια και 22 λεπτά κατά μέσο όρο στην περασμένη regular season, ο Μαν είχε 8,8 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, ενώ σε 6 παιχνίδια στα Playoffs και 31,2 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 9,3 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Την σεζόν 2019-2020 ο Μαν είχε περάσει την πρώτη του χρονιά στην G-League ομάδα των Κλίπερς, τους Agua Caliente Clippers. Παρόλα αυτά, είχε βρει χρόνο και στο NBA αγωνιζόμενος σε 41 παιχνίδια με την κανονική ομάδα. Από τότε η διοίκηση της ομάδας του Λος Άντζελες, αλλά και ο μπασκετικός κόσμος είδαν το «άστρο» του νεαρού γκαρντ και κάπως έτσι επέλεξαν να τον εγκαταστήσουν για τα καλά στον «μαγικό κόσμο».

Μην ξεχνάμε πως πέρα από τους Μαν, Λέοναρντ και Χάρντεν, οι Κλίπερς φέτος υποδέχθηκαν και έναν παλιό γνώριμο της λίγκας. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ άφησε τα «μέρη» μας και τον ΠΑΟΚ, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία στο NBA και η ομάδα του LA δεν δίστασε να του την δώσει. Παρόλα αυτά, η προσθήκη του αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο «στοίχημα» για εκείνους, καθώς μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί οι Κλίπερς δεν μπορούν να είναι βέβαιοι για το τί θα αντιμετωπίσουν.

Στην Ευρώπη μόνο ΠΑΟΚ, στο LA μόνο... χρέη: Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τους Κλίπερς ετοιμάζεται να «ξεπληρώσει» και να «ξεπλυθεί»
NBA

10:15 - 26.09.2024

Στην Ευρώπη μόνο ΠΑΟΚ, στο LA μόνο... χρέη: Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με τους Κλίπερς ετοιμάζεται να «ξεπληρώσει» και να «ξεπλυθεί»

Η επιστροφή του στο ΝΒΑ από απλησίαστη υπόθεση το 2023, έγινε θέμα μερικών λεπτών το 2024 και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, μέσω της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο Λος Άντζελες. Τώρα οι Κλίπερς, που τον έχουν στη μηχανή τους, τον βλέπουν περισσότερο σαν μηχανοδηγό, παρά σαν ένα πείραμα που άμα πετύχει… πέτυχε!