Πρόβλημα για τους Καβαλίερς: Τουλάχιστον 6 βδομάδες έξω ο Μαξ Στρους

Μαξ Στρούς

i

© IMAGO

Πρόβλημα για τους Καβαλίερς: Τουλάχιστον 6 βδομάδες έξω ο Μαξ Στρους

Μιχάλης Καλογήρου 09:16 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 20.10.2024

Οι Καβαλίερς θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μαξ Στρους για 1.5 μήνα αφού υποφέρει από διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο

Πρόβλημα για το Κλίβελαντ λίγες μέρες πριν την έναρξη της regular season. Η ομάδα από το Οχάιο θα χρειαστεί να εκκινήσει την σεζόν χωρίς τον Μαξ Στρους, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο και θα χάσει 1.5 μήνα από την δράση της κανονικής περιόδου. Σκληρό χτύπημα για τους «Cavs» που χάνουν έναν από τους καλύτερους σουτέρ της ομάδας, αλλά και ολόκληρης της λίγκας.

Ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει να στηρίζει τον στοιχηματισμό στο ΝΒΑ - Φήμες για νέο κανόνα «Τζόντεϊ Πόρτερ»
NBA

11:22 - 19.10.2024

Ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει να στηρίζει τον στοιχηματισμό στο ΝΒΑ - Φήμες για νέο κανόνα «Τζόντεϊ Πόρτερ»

Λίγους μήνες μετά τον «σάλο» που προκλήθηκε με τον παίκτη των Ράπτορς, Τζόντεϊ Πόρτερ, ο Άνταμ Σίλβερ συνεχίζει να στηρίζει τον στοιχηματισμό στα σπορ, που ο ίδιος βοήθησε να νομιμοποιηθεί πριν από 6 χρόνια. Παράλληλα, νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συζητήσεις εφαρμογής ενός νέου κανόνα στον χώρο του στοιχήματος στο NBA

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι, ο Στρους αντιμετώπισε πρόβλημα σε μια ατομική προπόνηση πριν λίγες μέρες, με την ακτινογραφία να κάνει λόγο για διάστρεμμα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 6 εβδομάδες, με την επιστροφή του στα παρκέ να αποτελεί αναγκαία για το Κλίβελαντ. Ο Αμερικανός γκάρντ έχασε 2 παιχνίδια της preseason με ενοχλήσεις στο ισχίο.

Ο Στρους θα διανύσει την 6η του σεζόν στο NBA, έχοντας περάσει από Μπούλς, Χιτ και Κλίβελαντ. Σε 70 ματς της περσινής σεζόν είχε σημαντικό ρόλο για την ομάδα των Καβαλίερς, μετρώντας κατά μέσο όρο 12.2 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Οι «Cavs» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στην regular season την Πέμπτη (24/10 2:30) τα ξημερώματα απέναντι στους Ράπτορς, στην Scotiabank Arena. Την περασμένη σεζόν, με ηγέτη τον Ντόνοβαν Μίτσελ, το Κλίβελαντ τερμάτισε με ρεκόρ 48-34 στην κανονική περίοδο, ενώ αποκλείστηκε στα playoff από τους μετέπειτα πρωταθλητές Μπόστον Σέλτικς.