Ο Καμπόκλο στο ραντάρ των Καβαλίερς για την θέση του σέντερ

Μπρούνο Καμπόκλο

i

Sportal / Alexandar Dimitrigevic

Ο Καμπόκλο στο ραντάρ των Καβαλίερς για την θέση του σέντερ

Sportal newsroom 14:53 - 15.08.2024

Ο Μπρούνο Καμπόκλο αναμένεται να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν και το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι έντονο, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να παρακολουθούν τον Βραζιλιάνο σέντερ.

Το φετινό καλοκαίρι του Μπρούνο Καμπόκλο τα είχε όλα. Από πολύ δυνατές και όμορφες στιγμές, με την Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έως και άσχημες στιγμές με την κατάσταση που επικρατεί με το status του στην Παρτίζαν.

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει βάλει στον πάγο τον Βραζιλιάνο, την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση της ομάδας στις 19 Αυγούστου στο Βελιγράδι.

Η υπόθεση μοιάζει να πηγαίνει στα άκρα, με το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές να δείχνει ως η πιο ορατή επιλογή, χωρίς ακόμα να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη. Την ίδια ώρα που γύρω από τον εκρηκτικό σέντερ ήδη συγκεντρώνεται ενδιαφέρον, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από το ΝΒΑ.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ παρακολουθεί την περίπτωση του Καμπόκλο, την ώρα που και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν ξεχωρίσει το όνομά του στη λίστα τους. Ο Βραζιλιάνος έρχεται από ένα άκρως παραγωγικό καλοκαίρι με την εθνική Βραζιλίας, φτάνοντας ως τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, έπειτα από τις εμφανίσεις που έκανε στη Γαλλία.

Σε τέτοιο βαθμό ώστε οι Καβαλίερς να βολιδοσκοπήσουν την περίπτωσή του. Δεν είναι η μόνη άλλωστε, καθώς οι Καβς παρακολουθούν και τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, που ήταν ο MVP της Γαλλίας στο δρόμο για το αργυρό μετάλλιο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!