Κοντός για την καταγγελία του Ολυμπιακού: «Οι Αρχές να ερευνήσουν τι έγινε στο παρκέ και να κάνουν άρση απορρήτου»

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Κοντός

i

© Intime

Κοντός για την καταγγελία του Ολυμπιακού: «Οι Αρχές να ερευνήσουν τι έγινε στο παρκέ και να κάνουν άρση απορρήτου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:42 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 08.06.2024

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός πήρε θέση μέσω των social media για την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το τρίτο ημίχρονο του Game 2 των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Λίγη ώρα μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού, η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο instagram, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού, μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Κοντός μέσω των social media απάντησε στην καταγγελία της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ κατά του μεγαλομετόχου των «πράσινων».

«Σε αυτή τη χώρα θα πρέπει να σταθούμε μια φορά στη δράση και όχι στην αντίδραση. Ας αφήσουμε τις αηδίες και να δούμε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί πάνω στο παρκέ. Εκεί να γίνει έρευνα και να επέμβουν οι Αρχές. Τη Δευτέρα όλοι μαζί στο ηφαίστειο. Βήμα, βήμα εμείς. Και κάτι τελευταίο. Ας κάνουμε και καμία ελληνοποίηση. Μπορεί να χρειαστεί. Καλό μας βράδυ», ανέφερε ο Κοντός.

Η κίνηση του Αταμάν στον Κάνααν για να σωπάσει (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:19 - 08.06.2024

Η κίνηση του Αταμάν στον Κάνααν για να σωπάσει (vid)

Όταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, είδε τον Αϊζέια Κάνααν να κάνει χειρονομία περί χρημάτων στον Κώστα Σλούκα, λίγο πριν το τέλος του δεύτερου τελικού της Stoiximan Basket League, τότε... όρμησε προς το μέρος για να του πει να σωπάσει!

«Επίσης από το να ψάχνετε αν κουνήσαμε τα κεφάλια μας ή αν ειπώθηκε κάτι σε stories δεν κάνετε καμία άρση τηλεφωνικού απορρήτου μπας και βγει κανένα λαβράκι;», πρόσθεσε ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και επικοινωνίας της «πράσινης» ΚΑΕ.