Αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στους Καβαλίερς ο Κολέ!

Ο Βενσάν Κολέ

i

©InTime

Αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στους Καβαλίερς ο Κολέ!

Γιάννης Πάλλας 16:27 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 09.10.2024

Ο Βενσάν Κολέ μετά από 15 χρόνια, όπου υπηρέτησε την Εθνική Γαλλίας είναι έτοιμος να αναλάβει ρόλο ειδικού συμβούλου στους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Ρόλο εξωτερικού συμβούλου αναλαμβάνει ο Βενσάν Κολέ στους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο ΝΒΑ στο πλευρό του προπονητή της ομάδας Κένι Άτκινσον.

Ο επί 15ετία τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας που ολοκλήρωσε τον κύκλο της προσφοράς του το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση αναλαμβάνοντας ρόλο εξωτερικού συμβούλου στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας L’ Equipe.

Ο έμπειρος Γάλλος τεχνικός είχε αγαστή συνεργασία με τον Κένι Άτκινσον στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό αποτέλεσε το... διαβατήριο για να περάσει στην άλλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μέσα από την εξαιρετική συνεργασία των δυο προπονητών προέκυψε η εισήγηση του Άτκινσον στους Καβαλίερς για να αναλάβει ρόλο στο προπονητικό επιτελείο. Ωστόσο, επειδή δεν υπήρχε θέση, βρέθηκε η λύση με την ανάληψη ρόλου εξωτερικού συμβούλου.

Ο Βενσάν Κολέ που είναι και ειδικός σύμβουλος στην ομοσπονδία μπάσκετ της Γαλλίας, όλων των εθνικών ομάδων της χώρας, είναι έτοιμος πλέον για τη νέα μεγάλη πρόκληση.

«Ως βοηθός ομάδας του NBA, αυτό έχει απήχηση για μένα» υποστήριξε ο Βενσάν Κολέ. «Πιστεύω ότι είμαι ακόμα προπονητής, ακόμα κι αν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες!» είπε χαμογελώντας στην εφημερίδα L’ Equipe ο πρώην πλέον ομοσπονδιακός προπονητήες των «μπλε».

Και συμπλήρωσε: «Το ότι το ΝΒΑ είναι κάτι που δεν έχω ανακαλύψει ποτέ, εκτός από τους παίκτες μου εκεί, πυροδοτεί μια φυσική περιέργεια. Δεν θα το έκανα με κανένα κόστος. Η πρόταση πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα».

Είναι προφανές πως ο Κολέ θέλει να ζήσει τη «μαγική» εμπειρία του ΝΒΑ και γι’ αυτό αποδέχθηκε την πρόταση του μέχρι πρότινος συνεργάτη του στην Εθνική Γαλλίας και νυν τεχνικού των Κλίβελαντ Καβαλίερς Κένι Άτκινσον.

«Δείξε μου τον πραγματικό Τέο! Όχι τον κακό!»: Ο Τζόρτζεβιτς θυμήθηκε τις φωνές που... έβαλε στον Τεόντοσιτς
EUROLEAGUE

15:29 - 09.10.2024

«Δείξε μου τον πραγματικό Τέο! Όχι τον κακό!»: Ο Τζόρτζεβιτς θυμήθηκε τις φωνές που... έβαλε στον Τεόντοσιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στο «Χ&O's Podcast» και μεταξύ άλλων εξιστορήθηκε ένα περιστατικό από τα αποδυτήρια της εθνικής Σερβίας στο Mundobasket του 2014, με εμπλεκόμενο τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις που θα αφορούν με ακρίβεια και τον ρόλο του Βενσάν Κολέ στην ομάδα των Καβαλίερς.