Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Κολλάτου

Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό η Κολλάτου

Νίκος Καλαμπάκας 08:23 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:23 - 09.07.2024

Ο Ολυμπιακός κράτησε την Κολλάτου στην ομάδα του για τη νέα σεζόν και η παίκτρια ευχήθηκε να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα παραμείνει η Ευγενία Κολλάτου αφού η αθλήτρια των ερυθρόλευκων ανανέωσε το συμβόλαιό της με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Euroleague Women και στόχος των πρωταθλητών είναι να φανούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και στην Ελλάδα.

Αυτό άλλωστε ευχήθηκε και η Κολλάτου, στις δηλώσεις που έκανε μετά την ανανέωση του συμβολαίου της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που και η νέα χρονιά θα με βρει στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ευελπιστώ να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, προπάντων με υγεία, αλλά και πολλούς τίτλους για τη δική μας ομάδα».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση που θέλει να τελειώνει με το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Θάνος Νίκλας που επίσης ανανέωσε πρόσφατα, έχει κάνει τις εισηγήσεις του και η διοίκηση υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Μετά τις ανανεώσεις σειρά θα πάρουν οι ανακοινώσεις νέων προσθηκών, προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να φανεί πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Tags: