To τρομερό βίντεο του Κολοσσού για την παραμονή του αρχηγού: Ο Μπιλλής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο

To τρομερό βίντεο του Κολοσσού για την παραμονή του αρχηγού: Ο Μπιλλής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο

Sportal newsroom 13:10 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 24.07.2024

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε με ένα υπέροχο και εμπνευσμένο οπτικοακουστικό υλικό την παραμονή του Σωτήρη Μπιλλή. Ο 28χρονος αρχηγός και η μαρκότ της ομάδας ήταν οι πρωταγωνιστές του βίντεο που έφτιαξαν οι Ροδίτες.

O Κολοσσός ο... ίδιος, έψαχνε με αγωνία τον Σωτήρη Μπιλλή για να τον ρωτήσει αν θα είναι ξανά ο αρχηγός της ομάδας που θα εμφανιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο της Stoiximan Basket League. Τελικά τον βρήκε σε κάποια παραλία της Ρόδου να απολαμβάνει το καλοκαίρι του, αλλά ο 28χρονος με το που άκουσε το κάλεσμα ανταποκρίθηκε μονομιάς και δήλωσε την διαθεσιμότητά και την πίστη του στην ομάδα.

Αυτό ήταν το δημιουργικό σενάριο που έγινε (σχεδόν) mini movie και το νόημα πίσω από το καλλιτέχνημα, ήταν πως ο Μπιλλής, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί». Αυτή θα είναι η 8η σεζόν της καριέρας του που θα φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού και η πέμπτη διαδοχική.

Στο μεταξύ, οι Ροδίτες, που αγωνιστικά θα κατευθύνονται από τον κόουτς Γιώργο Σιγάλα, έχουν κάνει ήδη πέντε μεταγραφές (Διαμαντή Σλαφτσάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γκαμπριέλ Γκαλβανίνι, Φράνσις Οκόρο, Παούλιους Ντανουσεβίτσιους), ενώ έχουν διατηρήσει στο ρόστερ τους και τους Άντριου Γκάουντλοκ, Λόντον Περάντες, Ιωσήφ Κολοβέρο, Γιάννη Χατζηνικόλα και Νίκο Καμαριανό.