Ο Κολοσσός υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Περάντες!
i

©InTime

Ο Κολοσσός υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Περάντες!

Γιάννης Πάλλας 18:27 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 02.07.2024

Στη Ρόδο θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο όπως όλα δείχνουν ο Λόντον Περάντες

Κοντά σε συμφωνία με τον Λόντον Περάντες είναι ο Κολοσσός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, περοκειμένου να παραμείνει κάτοικος Ρόδου για έναν ακόμη χρόνο!

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ που έκανε εξαιρετική χρονιά πέρσι και μαζί με τον Άντριου Γκάουντλοκ ουσιαστικά οδήγησαν τους Ροδίτες στην 6η θέση του πρωταθλήματος είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο.

Οι διαπραγματεύσεις γίνονται τον τελευταίο και έχουν ενταθεί, καθώς ο προπονητής των «θαλασσί» Γιώργος Σιγάλας τον θεωρεί απαραίτητο για να υλοποιηθεί το αγωνιστικό του πλάνο.

Η διοίκηση του Κολοσσού είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη και πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα αναμένεται να υπάρξει και ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Λόντον Περάντες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Stoiximan Basket League είχε 11.46 πόντους μέσο όρο, 3.58 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ, σε 27:49 λεπτά συμμετοχής. Μαζί με τον Άντριου Γκάουντλοκ ήταν οι πιο επιδραστικοί παίκτες της ομάδας της Ρόδου στην επίθεση.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ τότε ο Κολοσσός θα μπορεί να αισιοδοξεί για τη νέα χρονιά, καθώς θα έχει πετύχει να διατηρήσει τη δύναμη πυρός στην περιφέρεια χωρίς να υπάρξουν αλλαγές.

Μπαρτζώκας: «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα παίκτη από τον Παναθηναϊκό, αυτός θα ήταν ο Κέντρικ Ναν»
EUROLEAGUE

18:13 - 02.07.2024

Μπαρτζώκας: «Αν έπρεπε να διαλέξω ένα παίκτη από τον Παναθηναϊκό, αυτός θα ήταν ο Κέντρικ Ναν»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο καμπ του Πρωτέα Βούλας, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μιλάει στα νεαρά παιδιά που συμμετείχαν και να απαντάει σε όλες τους τις ερωτήσεις!

Στο μεταξύ, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Καμαριανού και την απόκτηση των Παούλιους Ντανουσεβίτσιους και Φράνσις Οκόρο ο Κολοσσός αναμένεται να προχωρήσει και στην ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Χατζηνικόλα, διατηρώντας ένα μέρος του περσινού κορμού της ομάδας.