ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Ο Σλαφτσάκης πέτυχε το τρίποντο της χρονιάς σε όλη την Ευρώπη στο Κολοσσός - Άρης (vid)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Ο Σλαφτσάκης πέτυχε το τρίποντο της χρονιάς σε όλη την Ευρώπη στο Κολοσσός - Άρης (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 19:05 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 26.10.2024

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πέτυχε ένα απίθανο τρίποντο πριν το φινάλε του Κολοσσός Ρόδου - Άρης που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό.

Τι ματς! Απίθανες ανατροπές και συγκινήσεις είχε το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και τον Άρη με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη να βάζει τη δική του απίστευτη και τρίποντη πινελιά στην αναμέτρηση και μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το ματς ήταν αναμφίβολα ένα... θρίλερ και παρά το προβάδισμα 19 πόντων που είχαν χτίσει οι Ροδίτες, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κατάφερε να επιστρέψει και μάλιστα στα κρίσιμα τελευταία λεπτά πριν το μεγάλο φινάλε που χάρισε και τη νίκη στους Θεσσαλονικείς (84-85).

«Θρίλερ» στη Ρόδο με τον Γούντμπερι να δίνει το... φιλί της ζωής στον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:03 - 26.10.2024

«Θρίλερ» στη Ρόδο με τον Γούντμπερι να δίνει το... φιλί της ζωής στον Άρη

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχτηκε τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL με τα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς να γίνονται... θρίλερ με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τη νίκη (84-85) κάνοντας απίθανη ανατροπή από το -19.

Ήταν στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με το σκορ να αλλάζει συνεχώς χέρια και τους παίκτες να ευστοχούν σε σημαντικά σουτ, όταν ο Σλαφτσάκης είπε να βάλει το καλάθι της ζωής του. Στην επαναφορά, οκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Τόνεϊ μπερδεύτηκε και φοβήθηκε μην πέσει σε παράβαση πέντε δευτερολέπτων πετώντας άτσαλα την μπάλα στον Διαμαντή Σλαφτσάκη, ο οποίος με τη σειρά του πέτυχε ένα σπάνιο τρίποντο (84-83), εκτός ισορροπίας πετώντας τη μπάλα σχεδόν έτοιμος να βγει εκτός παρκέ 4.1'' πριν το φινάλε. Βέβαια, ο Γούντμπερι ευστόχησε σε καλάθι 1.5'' πριν το τέλος κι έδωσε τη νίκη στον Άρη, όμως η τριποντάρα 30χρονου φόργουορντ θα μνημονεύεται για πολύ καιρό.

Δείτε το βίντεο: