Ο Κολοσσός δήλωσε συμμετοχή στο Basketball Champions League!
i

©InTime

Ο Κολοσσός δήλωσε συμμετοχή στο Basketball Champions League!

Γιάννης Πάλλας 18:10 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 10.06.2024

Τη συμμετοχή του στο BCL επικύρωσε ο Κολοσσός παίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση

Την παρουσία του στο Basketball Champions League επικύρωσε επίσημα ο Κολοσσός με τη δήλωση συμμετοχής που κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Ροδίτες για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αγωνιστούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι κάτι που το αποφάσισαν πολύ καιρό πριν και γι’ αυτό προχώρησαν στην υλοποίηση του σχεδίου καταθέτοντας τον φάκελο συμμετοχής στην FIBA.

Βέβαια, για να μπορέσει να αγωνιστεί ο Κολοσσός στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου απαιτούνται άμεσα βελτιωτικά έργα προκειμένου το γήπεδο να πληρεί τις προϋποθέσεις που θέτει η FIBA για τους αγώνες του Basketball Champions League.

Ουσιαστικά, απαιτούνται αλλαγές στους χώρους του γηπέδου και αύξηση της χωρητικότητας. Δυο σημαντικά κομμάτια για τα οποία αναμένεται να μπουν εταιρείες τα επόμενα 24ωρα στο γήπεδο, ώστε να ετοιμαστεί το κλειστό και να είναι προς χρήση με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Από κει και πέρα, το θέμα του προπονητή απασχολεί τους Ροδίτες μετά την αποχώρηση του Κούρο Σεγκούρα.

O τρόμος του Χάρντεν ζωγραφισμένος στα μάτια του - Η κοπέλα του έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φίλων (vid)
NBA

17:36 - 10.06.2024

O τρόμος του Χάρντεν ζωγραφισμένος στα μάτια του - Η κοπέλα του έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο φίλων (vid)

Όταν η ανθοδέσμη που πέταξε η νύφη κατέληξε στα χέρια της φιλενάδας του Τζέιμς Χάρντεν, τότε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ πανικοβλήθηκε. Γούρλωσε τα μάτια και αυτά δεν λένε ποτέ ψέματα...

Ο Ισπανός τεχνικός έφυγε από τον Κολοσσό και πλέον ο Γιώργος Λιμνιάτης και ο Γιώργος Σιγάλας είναι εκείνοι που εξετάζονται για τη θέση του προπονητή, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποια έκπληξη.