Ο Κολοσσός έχασε Μπραΐκοβιτς που ανακοινώθηκε από την Πιστόια!
i

©InTime

Ο Κολοσσός έχασε Μπραΐκοβιτς που ανακοινώθηκε από την Πιστόια!

Γιάννης Πάλλας 18:54 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 29.05.2024

Ο 24χρονος σέντερ Λούκα Μπραΐκοβιτς αποχώρησε από τον Κολοσσό και ανακοινώθηκε από την Πιστόια

Παρότι απασχόλησε και την ελληνική αγορά ο Λούκα Μπραΐκοβιτς (25χρ., 2.08) κατέληξε στην Πιστόια και το ιταλικό πρωτάθλημα, εξαργυρώνοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τον Κολοσσό.

Ο Αυστριακός σέντερ που αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο Ντέιβιντσον από το 2018 έως το 2022, συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανία με τη Μπρεογκάν και με την ελληνική ομάδα είχε 13.9 πόντους και 6.5 ριμπάουντ σε 26.5 λεπτά συμμετοχής σε 26 αγώνες της Stoiximan Basket League.

Το συμβόλαιο του με την Έστρα Πιστόια θα είναι διάρκειας ενός έτους και επέλεξε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και όχι να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ιταλική ομάδα προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Λούκα Μπραΐκοβιτς που θα προσδώσει ισχύ στην γραμμή των ψηλών.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον Κολοσσό να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Αυστριακού σέντερ για τη νέα χρονιά με τον Κούρο Σεγκούρα να εξετάζει όλες τις περιπτώσεις που υπάρχουν στη διάθεση του.

Οι «θαλασσί» έχουν ανανεώσει ήδη τα συμβόλαια του Άντριου Γκάουντλοκ και του Ιωσήφ Κολοβέρου και πλέον ετοιμάζονται να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους.

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την πρόσληψη του κόουτς Πέδρο Μαρτίνεθ
EUROLEAGUE

18:40 - 29.05.2024

Η Βαλένθια ανακοίνωσε την πρόσληψη του κόουτς Πέδρο Μαρτίνεθ

Την εμπειρία του Πέδρο Μαρτίνεθ «επιστράτευσε» η Βαλένθια και η πρόσληψή του ως head coach ανακοινώθηκε επισήμως. Επιστρέφει στις «Νυχτερίδες» μετά το 2017 και αντικαθιστά στον πάγκο τον Άλεξ Μουμπρού.

Η προτεραιότητα στη θέση του σέντερ είναι δεδομένη για τον Ισπανό τεχνικό, που θέλει το συντομότερο να καλύψει το κενό του Λούκα Μπραΐκοβιτς.