Ο Κολοσσός ανανέωσε τη συνεργασία με Χατζηνικόλα – Ποιο είναι το πρόγραμμα του Basketball Champions League

Ο Κολοσσός ανανέωσε τη συνεργασία με Χατζηνικόλα – Ποιο είναι το πρόγραμμα του Basketball Champions League

Γιάννης Πάλλας 16:56 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 03.07.2024

Την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Χατζηνικόλα ανακοίνωσε ο Κολοσσός, ενώ επισημοποιήθηκε και το πρόγραμμα των αγώνων στο Basketball Champions League

Σε ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικόλα προχώρησε ο Κολοσσός κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιώργου Σιγάλα.

Ο 28χρονος γκαρντ παρέμεινε στους «θαλασσί» που προχωρούν στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά και μετά τον Καμαριανό ανανέωσε και τον Χατζηνικόλα.

Παράλληλα, απέκτησε τον Παούλιους Ντανουσεβίτσιους και τον Φράνσις Οκόρο, ενώ ήδη έχει ανανέωσει τη συνεργασία του ο Άντριου Γκάουντλοκ και το ίδιο θα πράξει και ο Λόντον Περάντες.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Κολοσσού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Χατζηνικόλα.

Ο 28χρονος γκαρντ θα φορά τα θαλασσί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Το πρώτο ιστορικό ταξίδι ξεκινά!

Η αγωνιστική περίοδος 2024-25 θα είναι ορόσημο για τον Κολοσσό, καθώς θα συνοδευτεί με την πρώτη ιστορική ευρωπαϊκή συμμετοχή στο Basketball Champions League.

Ένα όραμα και στόχος πολλών ετών θα γίνει πραγματικότητα και σύσσωμη η «θαλασσί» οικογένεια από τη διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και τον κόσμο, ανυπομονεί και μετρά τον χρόνο αντίστροφα για να ζήσει την ιστορική σεζόν που έρχεται.

Ο Κολοσσός έχει κληρωθεί στον τρίτο όμιλο του BCL με αντιπάλους τις Τενερίφη, Καρσίγιακα και Σεν-Κεντάν.

Βάσει προγράμματος το ιστορικό ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας θα έχει αφετηρία στη Γαλλία απέναντι στην Σεν-Κεντάν, την 1η Οκτωβρίου του 2024. Στη συνέχεια, οι «θαλασσί» θα ταξιδέψουν στα Κανάρια Νησιά, ώστε να αντιμετωπίσουν την Τενερίφη στις 16/10, ενώ ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί με τον Κολοσσό ως γηπεδούχο, όπου θα υποδεχτεί την Καρσίγιακα στις 30/10.

Η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου είναι προγραμματισμένη για τις 12 Νοεμβρίου, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει στη Σμύρνη την Καρσίγιακα, ακολούθως οι «θαλασσί» θα φιλοξενήσουν τη Σεν-Κεντάν στις 11 Δεκεμβρίου και θα ρίξουν αυλαία στον πρώτο γύρο, παίζοντας εντός έδρας απέναντι στην Τενερίφη, στις 17/12.