Ο Κολοσσός ανακοίνωσε τον Τάιλερ Νέλσον

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε τον Τάιλερ Νέλσον

Γιάννης Πάλλας 16:32 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 26.09.2024

Ο Τάιλερ Νέλσον είναι και επίσημα παίκτης του Κολοσσού Ρόδου

Σε μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης προχώρησε ο Κολοσσός αποκτώντας τον Τάιλερ Νέλσον. Ο 29χρονος πλέι μέικερ θα ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Σιγάλα στις υποχρεώσεις της τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League.

Ο τεχνικός των «θαλασσί» προχώρησε στην απόκτηση του Τάιλερ Νέλσον, προκειμένου να εμπλουτίσει την περιφερειακή του γραμμή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τάιλερ Νέλσον.

Ο Τάιλερ Νέλσον είναι γεννημένος στις 9 Αυγούστου του 1995 στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και με ύψος 1,91μ. αγωνίζεται ως πόιντ γκαρντ. Φοίτησε στο κολέγιο Φέρφιλντ (2014-18) και το 2018 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στους Greensboro Swarm, στη θυγατρική ομάδα των Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ το 2020 πέρασε για σύντομο χρονικό διάστημα από τους Texas Legends.

Το 2021 μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία για λογαριασμό των Ρόστοκ Σίγουλβς, στους οποίους αγωνιζόταν μέχρι το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Πέρυσι, είχε μία γεμάτη σεζόν, όπου σε 33 ματς πρωταθλήματος, είχε κατά μέσο όρο 16,3 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ».

Στο μετακύ ο Κολοσσός ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του με το Roubeti Uomo και για τη σεζόν 2024-2025.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Για ακόμα μια χρονιά το Roubeti Uomo επιμελείται την εμφάνιση του προπονητικού team της ομάδας μας για το Basketball Champions League και τη Stoiximan GBL.

Τα μέλη του προπονητικού team της ομάδας μας, σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη κ. Θάνο Ρουμπέτη, επέλεξαν από κοινού την επίσημη ενδυμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδo, βασισμένη στην τελευταία λέξη της μόδας.

Οι προσεγμένες λεπτομέρειες και η άριστη ποιότητα που προσφέρει το Roubeti Uomo, προσφέρουν ένα κομψό και επαγγελματικό προφίλ.

H Μακάμπι και η Χάποελ θέλουν να κάνουν μία μεταγραφή και σκέφτονται ακριβώς τον ίδιο παίκτη
EUROLEAGUE

15:30 - 26.09.2024

H Μακάμπι και η Χάποελ θέλουν να κάνουν μία μεταγραφή και σκέφτονται ακριβώς τον ίδιο παίκτη

Οι δύο ομάδες του Τελ Αβίβ, η Μακάμπι της Euroleague και η Χάποελ του EuroCup, κοιτάζουν την αγορά για να αποκτήσουν έναν γκαρντ και ο πρώην NBAer, Αντόνιο Μπλέικνι (28 χρονών, 1.94μ.), απασχολεί ταυτόχρονα και τις δύο ομάδες του Ισραήλ.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ρουμπέτη και το Roubeti Uomo για την πολύτιμη υποστήριξή του και συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια!».