Ο Θωμάς Νίκου στο πλευρό του Σιγάλα στον Κολοσσό!
i

©InTime

Ο Θωμάς Νίκου στο πλευρό του Σιγάλα στον Κολοσσό!

Γιάννης Πάλλας 20:48 - 11.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 11.06.2024

Με τον Θωμά Νίκου θα πλαισιωθεί το επιτελείο του Γιώργου Σιγάλα στον Κολοσσό Ρόδου

Ο Θωμάς Νίκου θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σιγάλα στον Κολοσσό. Ο έμπειρος προπονητής αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση της ομάδας της Ρόδου και θα πλαισιώσει το τεχνικό επιτελείο των «θαλασσί».

Ο Νίκου έχει θητεύσει δίπλα στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο, αλλά και τον Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνικς Καζάν. Έχει περάσει από αρκετούς πάγκους ομάδων και θα αποτελέσει τον στενό συνεργάτη του Γιώργου Σιγάλα.

Ο Κολοσσός, μετά την αποχώρηση του Κούρο Σεγκούρα προχωράει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τον Σιγάλα και τον Νίκου να αποτελούν το δίδυμο των προπονητών που θα καθοδηγήσουν την ομάδα.

Όσον αφορά την ενίσχυση των «θαλασσί» δεν βιάζονται ακόμη, καθώς θέλουν να κλείσουν πρώτα τα θέματα στελέχωσης του προπονητικού επιτελείου και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην θωράκιση του ρόστερ.

Παράλληλα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για τα έργα βελτίωσης στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, προκειμένου να πληρεί τις προϋποθέσεις, ώστε ο Κολοσσός να μπορεί να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Basketball Champions League, για το οποίο κατέθεσε ήδη φάκελο συμμετοχής στη FIBA.

Αυτό είναι άλλωστε και το μεγάλο βήμα που κάνουν οι Ροδίτες συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μια εξέλιξη που αποτελεί αναβάθμιση για όλο τον Οργανισμό του Κολοσσού, που φιλοδοξεί αυτό το εγχείρημα να το «αγκαλιάσει» ο κόσμος.