Ο Κολοσσός ένα βήμα από την ανανέωση με Μπιλλή και Χατζηνικόλα!
i

©InTime

Ο Κολοσσός ένα βήμα από την ανανέωση με Μπιλλή και Χατζηνικόλα!

Γιάννης Πάλλας 18:15 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 24.06.2024

Σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων του Σωτήρη Μπιλλή και του Γιάννη Χατζηνικόλα βρίσκεται ο Κολοσσός

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Ελλήνων παικτών της ομάδας που έληξαν αποτελούν προτεραιότητα για τον Κολοσσό.

Αυτό άλλωστε διαμήνυσε στη διοίκηση ο προπονητής των «θαλασσί» Γιώργος Σιγάλας, καθώς θέλει να κλείσει πρώτα αυτά τα ανοικτά ζητήματα, ώστε να προχωρήσει στη συνέχεια στις κινήσεις ενίσχυσης.

Έπειτα από αρκετές συζητήσεις, λοιπόν, στον Κολοσσό φαίνεται πως έχουν πλησιάσει πολύ κοντά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον αρχηγό Σωτήρη Μπιλλή και τον Γιάννη Χατζηνικόλα.

Αμφότεροι αποτελούν βάση της ομάδας και κατόπιν εισήγησης του προπονητή η διοίκηση έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις, ώστε σύντομα να συμφωνήσουν και να παραμείνουν στη Ρόδο.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά το Basketball Champions League μπορεί να δηλώθηκε ως έδρα το κλειστό του Προμηθέα, ωστόσο, γίνονται όλες οι ενέργειες ήδη και τα έργα βελτίωσης στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, προκειμένου να δώσει εκεί τους ευρωπαϊκούς αγώνες η ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η σκέψη των ανθρώπων του Κολοσσού και γι’ αυτό δουλεύουν πολύ, όμως εάν δεν προλάβουν να δώσουν τον πρώτο αγώνα στο νησί, τότε το πιθανότερο είναι να παίξουν στην Αθήνα.

Πρόθεση, ωστόσο της διοίκησης είναι ο Κολοσσός να παίξει το πρώτο ευρωπαϊκό του παιχνίδι στην Ρόδο μπροστά στον κόσμο του.