Μένει ο Μορέιρα, φεύγει ο Σταρκς και συνεχίζει με Τιγκ ο Κολοσσός

Ο Τι Τζέι Σταρκς

i

©Intime

Μένει ο Μορέιρα, φεύγει ο Σταρκς και συνεχίζει με Τιγκ ο Κολοσσός

18:37 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 14.08.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έπρεπε να κόψει έναν από τους εφτά ξένους με αυτός τελικά να μην είναι ο Γιανίκ Μορέιρα αλλά ο Τι Τζέι Σταρκς εν όψει των playoffs της Basket League.

Τα τελευταία 24ωρα και οι εξελίξεις που υπήρξανε στον Κολοσσό Ρόδου με τον Γιανίκ Μορέιρα δρομολόγησαν και την απόφαση του Ηλία Παπαθεοδώρου για το ποιον από τους εφτά ξένους του θα κόψει από τους εφτά που έχει εν όψει των playoffs της Basket League. Αυτός θα είναι ο Τι Τζέι Σταρκς μιας και ο Ανγκολέζος σέντερ αποφασίστηκε να παραμείνει.

Ο Μορέιρα είναι γεγονός ότι στο τελευταίο 48ωρο υπήρξε έντονη κινητικότητα όσον αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αγκολέζο σέντερ. Ουσιαστικά είχε βρεθεί μία ανάσα από την πόρτα της εξόδου αλλά τελικά αφού απολογήθηκε αποφασίστηκε να παραμείνει καθώς έγινε αποδεκτή η απολογία του.

Με την παραμονή του Μορέιρα οι ξένοι του Κολοσσού h hotels παραμένουνε εφτά. Μόνο στα playoffs όπου θα συμμετάσχει η ομάδα της Ρόδου είναι υποχρεωμένη να πάει με εφτά. Αυτός που αναμένεται να αποχωρήσει είναι ο Τι Τζέι Σταρκς παρά το γεγονός ότι είχε 15πόντους ανά παιχνίδι στη φετινή Basket League.

Αυτός δε που αναμένεται να δραστηριοποιηθεί και να μπει στην εξάδα των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είναι ο Μαρκίς Τιγκ που είχε μείνει εκτός εξάδας το τελευταίο διάστημα. Ο Κολοσσός είναι αλήθεια πως τσέκαρε την περίπτωση του Ζίριους Γουίλιαμς, ο οποίος την περσινή χρονιά είχε αγωνιστεί στον Άρη, ωστόσο αποφασίστηκε να μην προχωρήσει σε κάποια αλλαγή στο ρόστερ του.

Υπενθυμίζεται πως ο Κολοσσός h hotels στην 20η αγωνιστική της Basket League αντιμετωπίζει μεθαύριο (26/3, 15:45) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι. Σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη οχτάδα.