Γκάουντλοκ: «Nα γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο με την Τενερίφη»
i

©InTime

Γκάουντλοκ: «Nα γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο με την Τενερίφη»

Γιάννης Πάλλας 17:45 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 14.10.2024

Ο Άντριου Γκάουντλοκ αναφέρεται στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Κολοσσού στη Ρόδο την Τετάρτη (16/10, 19:30) με την Τενερίφη για την 2η αγωνιστική του BCL

Στην Καλλιθέα της Ρόδου ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει την Τετάρτη (16/10, 19:30) την Τενερίφη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League σε μια ιστορική αναμέτρηση, καθώς είναι η πρώτη που θα δώσουν οι «θαλασσί» στο «σπίτι» τους!

«Η Τενερίφη είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στο Basketball Champions League. Από τη δική μου την πλευρά το βλέπω ως μία πολύ καλή ευκαιρία να εκπλήξουμε την μπασκετική κοινότητα. Σίγουρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στην άμυνα και να εκτελούμε στην επίθεση βάσει του πλάνου μας. Επίσης και αυτό είναι το πιο σημαντικό, θέλουμε την υποστήριξη όλων των φιλάθλων του Κολοσσού H Hotels Collection και να γεμίσουν το γήπεδο» δήλωσε ο Άντριου Γκάουντλοκ για την «μάχη» με τους Ισπανούς, που είναι από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Κολοσσός μετά τις δυο ήττες στο ελληνικό πρωτάθλημα στο φινάλε από την Πανιώνιο στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL στη Γλυφάδα και το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά καλείται να κοιτάξει στα ίσια την Τενερίφη, που αποτελεί μια από τις μεγάλες δυνάμεις του BCL.

Ο Γιώργος Σιγάλας περιμένει από τους παίκτες του να επιδείξουν την ίδια μαχητικότητα, όπως συνέβη στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, παρότι έχουν σημαντικές απουσίες. Ο Λόντον Περάντες και ο Γκαμπριέλ Γκαλβανίνι βρίσκονται εκτός «μάχης» και είναι λογικό σ’ αυτή την περίπτωση οι λύσεις του Έλληνα τεχνικού να είναι περιορισμένες.

Ο Λεσόρ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της 2ης αγωνιστικής της Euroleague - Στην πεντάδα και οι Γκραντ, Βιλντόζα
EUROLEAGUE

15:36 - 14.10.2024

Ο Λεσόρ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της 2ης αγωνιστικής της Euroleague - Στην πεντάδα και οι Γκραντ, Βιλντόζα

Η Euroleague μοιράστηκε στα social media τα κορυφαία «plus-minus» των παικτών από την 2η αγωνιστική της, με τον Ματίας Λεσόρ να ξεχωρίζει και τους Τζέριαν Γκραντ και Λούκα Βιλντόζα να είναι επίσης στην κορυφαία πεντάδα.

Ο Σιγάλας περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, μήπως έχει κάποιον στη διάθεση του, δεδομένου ότι πρόκειται για δυο παίκτες με ποιότητα που μπορούν να βοηθήσουν τον Κολοσσό να εκπληρώσει τους στόχους του.